L’estrès està íntimament lligat a la malaltia: pot augmentar el risc de posar-se malalt, cronificar una patologia o propiciar la recaiguda de malalties ja superades. Amb el Taller per gestionar l’estrès li facilitarem estratègies i eines que l´ajudaran a viure millor. Abordem el problema de manera global i eficaç tenint en compte les circumstàncies particulars de cadascú.

Em cal fer el taller per reduir l’estrès?

El dia a dia està ple de pressions i demandes a les quals hem de fer front. Moltes persones estan estressades sense adonar-se’n. Si vostè…se sent irritable, amb fluctuacions de l’estat d’ànim, ansietat o confusió, té dificultat per concentrar-se i prendre decisions, pateix oblits, preocupació excessiva, pensaments repetitius o excessiva por al fracàs, està cansat, pateix insomni o el seu son és poc reparador, té reaccions impulsives, tracte brusc amb els altres, problemes amb la parella o ha disminuït el seu desig sexual, ha augmentat el consum de tabac o alcohol, té fluctuacions de la gana o del pes, es troba malament, té mals de cap o d’estómac, diarrees o estrenyiment… cal que acudeixi el metge per determinar l’origen d’aquests símptomes.

Si no es troba cap patologia orgànica que justifiqui els símptomes, és molt probable que pateixi estrès. L’estrès és una de les causes més comunes de símptomes físics de qualsevol especialitat. Afecta l´organisme de diverses maneres, i pot augmentar o la pressió arterial i els àcids grassos en sang o la hiperreactivitat cardiovascular i la vasoconstricció o el temps de cicatrització d’una ferida en un 40%, allargant el postoperatori o la freqüència de crisis d’asma o de mals de cap (cefalees), provocar o recaigudes a trastorns aparentment superats, com una addicció o disfuncions sexuals, com la disminució del desig sexual, l’ejaculació precoç o la disfunció erèctil o problemes gastrointestinals, com mal d’estómac o diarrees, debilitar el sistema immunitari, incrementant la susceptibilitat a infeccions i deixant l’organisme més vulnerable.

Clínica Rinològica Maria Colomé - Taller per gestionar l'estrès

Què aconseguiré reduint l’estrès?

Reduint l´estrès, aconseguirà evitar l´agreujament de problemes de salut, prevenir l’aparició de diverses malalties, millorar la seva qualitat de vida o dormirà i descansarà millor o estarà més estable anímicament, o millorarà la relació i el tracte amb els altres i rendirà més a la feina.

Seré capaç de gestionar el meu estrès?

Existeixen una sèrie de tècniques i estratègies que poden ajudar-lo a controlar el seu ritme de vida i la tensió constant que afecta el funcionament del seu cos.

Clínica Rinològica Maria Colomé - Clínica 11

Des de la Clínica Rinològica podem ajudar-lo a reduir l’estrès amb un programa de gestió de l’estrès adaptat a les seves circumstàncies, avaluació del nivell d’estrès i dels factors desencadenants i de manteniment: exploració psicològica,  exploració mèdica, exploració psicomètrica. Maneig de l’estrès amb diferents tècniques: suport i orientació psicològica, gestió de les emocions, tècniques d’inoculació de l’estrès, tècniques de relaxació i respiració. Ús de teràpies complementàries: acupuntura, massatges terapèutics.

Sessions en grup, en parella o individuals

Sessions online en grup, en parella o individuals

Direcció del taller

Dra. Angels Gonzalez
Psicòloga clínica.

Taller en grup

De 8 a 10 persones
6 sessions en grup de 90-120 minuts
(una sessió per setmana)
1 sessió individual

Taller en sessions individuals

6 sessions de 60-90 minuts.

Consultar horari i preu, en funció de la modalitat.

Per a qualsevol dubte o aclariment, posi’s en contacte amb nosaltres. Per a inscriure’s al taller, ompli el formulari de preinscripció, truqui al 933 933 175, o escrigui’ns a info@clinicarinologica.com.