La Clínica Rinològica Maria Colomé és un centre d’excel·lència en salut nasal i cirurgia estètica i funcional. Amb més de 25 anys al servei dels pacients, la Clínica Rinològica és l’única clínica a Espanya especialitzada exclusivament en nas.

Capdavantera en rinoplàstia estètica i funcional, els professionals de la Clínica Rinològica ofereixen solucions als problemes nasals a pacients d’arreu del món.

Amb un equip d’especialistes de gran qualitat humana i professional – liderat per la Dra. Maria Colomé – la Clínica Rinològica aborda la persona com un tot, buscant l’origen del problema i oferint solucions integrals.

La Ciencia de la Salud – Episodio 2 – Respira. TV2

Tracte amb el pacient

A la Clínica Rinològica Maria Colomé vetllem perquè l’atenció als nostres pacients sigui exquisida en tot moment, des del primer contacte fins a la darrera visita.

La comunicació propera amb el pacient, per part de tot l’equip, així com la cura dels espais —tant físics com virtuals—, fan que l’experiència de client sigui excel·lent.

Comptem amb un espai del pacient, perquè tingui al seu abast tota la seva informació en un sol clic, i des d’on realitzar les consultes online.

A la Clínica Rinològica escoltem la persona, no només els símptomes, per oferir-li una solució integral, que actuï en l’origen del problema.

Clínica Rinològica Maria Colomé - Salvatierra

Medicina integrativa

A la Clínica Rinològica Maria Colomé analitzem cada cas entenent la persona com un tot —cos, ment i esperit— per fer un abordatge integral que millori els resultats mèdics.

Treballem des de la Medicina Integrativa, complementant l’especialitat rinològica amb altres teràpies sanitàries (psicologia, fisioteràpia, logopèdia, etc.) i teràpies complementàries com l’acupuntura o l’homeopatia.

La combinació de tractaments convencionals i complementaris és molt útil a l’hora de millorar el benestar en el preoperatori, accelerar la recuperació després d’una cirurgia, reduir estrès i ansietat, i superar hàbits nocius.

Institucions de prestigi, com la Clínica Mayo o l’MD Anderson Center, han adoptat la Medicina Integrativa en la seva pràctica diària.

A la Clínica Rinològica Maria Colomé només practiquem teràpies amb base científica i eficàcia demostrada.

Clínica Rinològica Maria Colomé - Clínica 2

Tecnologia especialitzada

A la Clínica Rinològica Maria Colomé ens mantenim al dia dels avanços tecnològics per poder oferir la màxima qualitat i comoditat als nostres pacients.

A la Clínica Rinològica disposem del millor equipament en medicina nasal. A través de tècniques avançades oferim una exploració exhaustiva del nas i un diagnòstic complet.

Els pacients de la Clínica Rinològica gaudeixen dels avantatges del Centro Médico Teknon, a Barcelona, que compta amb quiròfans i serveis de diagnòstic de tecnologia d’última generació.

La tecnologia avançada i l’excel·lència de tracte amb el pacient van sempre de la mà a la Clínica Rinològica.

Consulta privada i a través de mútues

A la Clínica Rinològica Maria Colomé apostem per la salut nasal i la qualitat de vida dels nostres pacients.

Oferim medicina privada d’excel·lència, per l’atenció de pacients d’estètica i funcional.

Facilitem al màxim el finançament i pagament dels tractaments d’operacions del nas, com la rinoplàstia.

Treballem amb les principals mútues d’assegurança mèdica.

Vol operar-se? Té dubtes? Sol·liciti ara una primera visita i en parlem tranquil·lament.

Contacti amb nosaltres per sol·licitar un pressupost o fer qualsevol consulta sobre els nostres serveis.