Operar-se o no operar-se?
Quantes vegades has deixat de mirar-te al mirall per culpa del teu nas? Quantes vegades has evitat sortir en una fotografia? T’has tallat el cabell de manera que el teu nas quedi dissimulat? La teva vida està marcada per la forma o dimensió del teu nas?

El nas és una de les parts més simbòliques del nostre cos i alhora és una peça important en la identitat sexual de la persona. El nas és un òrgan sensorial que reacciona al estímuls com la por, el perill o el plaer. La decisió de sotmetre’s a una intervenció de cirurgia nasal , i en especial de cirugia estètica és personal i molt important ja que requereix comprensió del que es pot esperar d’ella , i una bona relació entre el pacient i el cirurgià. L’èxit de la rinoplàstia estètica no dependrà solsament de la tècnica o la destresa del cirurgià, sinó també condiciona al resultat final el tipus de pell, l’estructura de l’os, la capacitat de cicatrització, l’estat de salut general, l’edat, o els problemes específics de cada pacient.

Des del punt de vista estètic, les tècniques modernes de la cirurgia moderna, són uns recursos que permeten retocar i inclús modificar la forma i la dimensió del nas, buscant l’equilibri amb la resta de trets facials, donant a la persona que no se sent bé , una vida més agradable, des de diversos punts de vista: personal, sexual, afectiu, social i laboral. Abans de practicar qualsevol intervenció per a modificar la forma del nas, és molt important que el pacient tingui clar i comprengui de manera realista quins canvis són possibles, així com les seves limitacions.

La comunicació entre el pacient i el cirurgià és molt important per a comprendre què es vol aconseguir de la cirurgia, i, en conseqüència, determinarà el major o menor grau de satisfacció un cop realitzada la intervenció.

Cal valorar acuradament tots els aspectes abans de prendre una decisió precipitada des de la Clínica Rinològica, t’ajudem a valorar els diferents aspectes d’aquesta cirurgia, T’expliquem amb detall les diferents opcions que podem oferir-te i conjuntament decidim el camí a decidir.

“El nostre axioma és fer el mínim per aconseguir el máxim.”

No hi ha dues persones iguals i, per tant, cap cirurgià és igual. Nosaltres planificarem un projecte personalitzat, supervisat en tot moment per tu, que s’adequi als objectius marcats, tant del pacient com del cirurgià.

La millora del aspecte general pot ser psicològicament beneficiosa per el pacient, i quasi sempre, proporciona un increment de l’autoestima i de la confiança en si mateix.

“El més important és que el pacient i el cirurgià estiguin satisfets amb els resultats de la cirurgia.”