La Dra. Maria Colomé, fundadora i directora de la Clínica Rinològica, compta amb la col·laboració d’un equip d’especialistes de diverses disciplines. Professionals altament qualificats, respectuosos i atents. El treball en equip ens permet entendre cada pacient des d’una perspectiva global. Ens formem contínuament.

Dra. Maria Colomé Otorinolaringologia

Dr. Marc Pellicer Otorinolaringologia pediàtrica

Dra. Ana Uriel Teràpies complementàries

Dra. M. Àngels González Psicologia

M. Àngels Civit Tècnica vocal i rehabilitació respiratoria

Montse Gros Coordinadora

Mercè Torrente Instrumentista

Jordan García Instrumentista

Laura Jorba Infermera

Andrea Morte Infermera

Dra. Maria Colomé Calafí

Otorinolaringologia
Fundadora i Directora de la Clínica Rinològica Maria Colomé

Col·legiada número 22.231 Col.legi oficial de metges de Barcelona

Clínica Rinològica Maria Colomé - Dr Maria Colomé

He tingut la sort de comptar amb grans mestres d’arreu del món.
Del Dr. Oriol Domènec i Llavallol, el meu mestre i mentor, vaig aprendre que darrere d’un òrgan, d’un símptoma, hi ha sempre una persona. I no ho he oblidat mai.

Entenc la meva professió des del rigor absolut amb els protocols, amb les tècniques i amb l’honestedat: cal saber què es pot fer, i què no. Quan. Com. En quines circumstàncies.

Saber escoltar i entendre les persones que vénen a la consulta. Saber trobar paraules que transmeten seguretat i confiança. Tot això, per a mi, és una part fonamental de la medicina. Com a cirurgiana, tinc clar que el rigor científic i la tècnica mèdica són tan importants com la relació que estableixo amb els meus pacients.

Sento que faig bé la meva feina quan combino el rigor científic amb la sensibilitat artística, el gust pels detalls i l’empatia.

Dr. Marc Pellicer i Sarasa

Otorinolaringologia infantil
Llicenciat i Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
Metge especialista en Otorinolaringologia Pediàtrica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona.

Col·legiat número 26.023 Col.legi oficial de metges de Barcelona

Clínica Rinològica Maria Colomé - Pellicer

A la Clínica Rinològica vetllem també per la salut nasal i auditiva dels infants. El Dr. Marc Pellicer —col·laborador de la Clínica— té reconegut prestigi en cirurgia pediàtrica, compta amb més de 25 anys d’experiència en la professió i una extensa formació en centres de prestigi nacional i internacional.

Dra. Ana Uriel Escoz

Teràpies complementàries
Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universidad de Zaragoza

A la Clínica Rinològica combinem els millors tractaments de la medicina convencional amb tractaments complementaris amb base científica. Tenim en compte la relació entre la part emocional i la part física de les persones. La Dra. Ana Uriel —metgessa col·legiada especialitzada en teràpies complementàries— tracta cada pacient de la Clínica Rinològica des d’aquesta mirada global.

Dra. M. Àngels González-Ibáñez

Psicologia
Llicenciada en Psicologia i Doctora per la Universitat de Barcelona

Clínica Rinològica Maria Colomé - Doctora Àngels González

La salut física, mental i emocional de les persones estan molt relacionades. Un abordatge integral dels pacients, que incorpori la vessant psicològica, permet un millor tractament mèdic i quirúrgic, i uns resultats més satisfactoris. Per això, a la Clínica Rinològica comptem amb la Dra. Àngels González-Ibáñez, experta reconeguda en aquesta disciplina.

Àngels Civit Fons

Tècnica vocal i rehabilitació respiratoria
Grau superior de Música, Professora Superior de Cant i Piano
Màster en direcció de Centres de Formació Musical de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB-Esmuc)

El nas funciona com a cavitat de ressonància i com a condicionador de l’aire que respirem: filtra, neteja i escalfa l’aire abans que arribi als pulmons. Una bona respiració és la base per un ús adequat de la veu. L’Àngels Civit —professora de tècnica vocal i rehabilitació respiratòria— ajuda a aquells pacients que necessiten reaprendre l’art de respirar, per millorar la seva salut i qualitat de vida.

Montse Gros Fernández

Coordinadora
Coordinació i atenció al pacient

Gestionar la complexitat de la Clínica Rinològica amb diligència i bon humor és clau perquè tot funcioni com ha de funcionar. La Montse acompanya tot el procés, des del primer contacte fins a l’alta mèdica, passant per les visites, les proves i la gestió de tot allò que el pacient necessiti, perquè l’estada a la Clínica Rinològica sigui una experiència satisfactòria.

Mercè Torrente

Infermera – Instrumentista
Diplomada en Infermeria per l’Escola Universitària de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Col.legi oficial infermeres i infermers de Barcelona

Clínica Rinològica Maria Colomé - Equip Mercè

A la Clínica Rinològica comptem amb un equip d’infermeria per atendre els pacients tant a la consulta com al quiròfan. Acompanyar el pacient en el pre, intra i post operatori. Com a infermera instrumentista, la funció principal de la Mercè Torrente dins del quiròfan és atendre les necessitats quirúrgiques dels pacients i estar al seu costat durant tot el procés.

Jordan García Navarro 

Infermer – Instrumentista
Grau en Infermeria, Campus Docent Sant Joan de Déu (UB)
Màster en Infermeria Quirúrgica, Campus Docent Sant Joan de Déu (UB)
Postgrau en Infermeria d’anestèsia i reanimació, Campus Docent Sant Joan de Déu (UB)

Col.legi oficial infermeres i infermers de Barcelona

Lequip dinfermeria de la Clínica Rinològica compta amb una àmplia experiència en latenció dels pacients amb problemes nasals, estètics i funcionals. En Jordan García —com a infermer instrumentista— acompanya la Dra. Colomé en el quiròfan per tal que tot el procés de la rinoplàstia sigui un èxit.

Laura Jorba 

Infermera – Consulta
Grau en Infermeria, Campus Docent Sant Joan de Déu, Universitat de Barcelona (en curs)

Atendre el pacient en la seva primera visita a la Clínica Rinològica, recollir la seva història clínica, acompanyar a lequip mèdic en el diagnòstic, realitzar les diferents proves prescrites en la consulta… lequip dinfermeres en consulta de la Clínica Rinològica ofereixen una atenció pròxima i professional.

Andrea Morte

Infermera – Consulta
Grau en Infermeria, Campus Docent Sant Joan de Déu, Universitat de Barcelona (en curs)

Acompanyar el pacient en tot moment a la consulta, des de la recepció, la informació del procés, la gestió de la documentació mèdica. Vetllar perquè la qualitat dels processos —tant els mèdics com els de gestió— siguin sempre excel·lents és una de les tasques lequip dinfermeres en consulta de la Clínica Rinològica.