Quan la medicina i l’art es troben
Harmonitzem el nas amb la resta de la cara tenint en compte la personalitat i la bellesa de cada persona. Ens assegurem que totes les funcions de l’òrgan nasal es mantenen, o milloren. Fem cirurgia estètica nasal d’excel·lència. Cada nas és diferent, i els nassos operats han de mantenir aquesta individualitat.

Decidir operar-se el nas per qüestions estètiques no sempre és fàcil. Cal considerar aspectes físics, psicològics i emocionals. L’ajudem a valorar la seva situació i a ajustar les seves expectatives. Abans d’operar, ens assegurem que la cirurgia pot millorar la seva qualitat de vida.

Una rinoplàstia estètica, assessorada i realitzada per un professional de la rinologia, té un impacte molt positiu a la vida d’una persona. Però cal ser realistes amb les expectatives.

Clínica Rinològica Maria Colomé - Rinoplàstia long

Crec que em vull operar

Si l’incomoda mirar-se al mirall o aparèixer en una fotografia per culpa del seu nas; si busca pentinats que li dissimulin el nas o si té la sensació que la mida i la forma del seu nas li condicionen la vida, probablement la cirurgia estètica li aportarà satisfacció, tranquil·litat i benestar. Si sent molta por o angoixa al quiròfan, el nostre equip de psicòlegs i terapeutes l’ajudarà.

Si el seu nas en realitat no és la causa de la seva insatisfacció, la cirurgia estètica nasal no és la solució més indicada per a vostè en aquests moments.

En qualsevol cas convé decidir amb un bon assessorament mèdic i sense estar pendent de l’aprovació general de familiars, amics i coneguts.

Les motivacions per a un canvi d’aspecte són molt personals. És el pacient qui es beneficiarà dels bons resultats, i qui ha d’encarar les pors.

Clínica Rinològica Maria Colomé - Estètica 2

Què puc esperar d’una rinoplàstia estètica?

Una millora d’imatge.

Tindrà una cara harmònica i mantindrà el seu estil i la seva personalitat. Normalment, amb un petit canvi s’aconsegueix una gran millora.

Més qualitat de vida.

Una millora d’aspecte quasi sempre proporciona un increment d’autoestima i de confiança en un mateix. Els pacients operats expliquen que han millorat en qualitat de vida a diferents nivells: personal, afectiu, sexual, social i laboral.

Una bona funció nasal.

Mantindrà o millorarà totes les funcions de l’òrgan nasal. Una rinoplàstia estètica es pot combinar amb una intervenció que solucioni problemes funcionals.

Clínica Rinològica Maria Colomé - Estètica 2

Quines limitacions té l’operació?

L’èxit d’una operació estètica nasal depèn de l’expertesa i experiència del cirurgià, factors fisiològics: edat, estat de salut, textura de la pell, estructura òssia, capacitat de cicatrització, etc; factors emocionals: maduresa emocional i expectatives de l’operació

La cirurgia estètica nasal no busca ni aconsegueix una perfecció estètica en termes absoluts. Tampoc resol problemes psicològics que no derivin realment de la forma del nas.

Clínica Rinològica Maria Colomé - Estètica

Es pot operar tothom?

L’edat mínima aconsellable és de 17 o 18 anys, quan ja s’han desenvolupat del tot les estructures del nas.

Els candidats ideals volen millorar el seu aspecte, no aconseguir la perfecció absoluta, gaudeixen d’un bon estat de salut, són psicològicament madurs i estables, estan preparats per adaptar-se a la nova imatge, veuen limitada la seva qualitat de vida a causa de la forma o la dimensió del seu nas.

A la Clínica Rinològica estarà en bones mans durant tot el procés, de la primera visita a l’alta mèdica.

Vol saber com han viscut l’experiència altres persones? Els nostres pacients comparteixen el seu testimoni.

Si té qualsevol dubte, posi’s en contacte amb nosaltres. L’atendrem amb molt de gust.
Sol·liciti una primera visita. Farem el possible per donar-li hora ràpidament.

Cirurgia estètica de nas en mans d’especialistes en l’òrgan nasal. Rebrà una atenció mèdica i humana excel·lent en un entorn de qualitat i confort.

Busquem la seva satisfacció com a pacient, i la nostra com a professionals. Treballem perquè després de l’operació vostè s’agradi més i alhora mantingui el seu estil i la seva personalitat.

Clínica Rinològica Maria Colomé - Atenció 3

En mans d’una cirurgiana rinòloga

L’operació estètica nasal (rinoplàstia estètica) és més complexa que altres cirurgies plàstiques perquè el nas té unes funcions vitals que cal mantenir intactes. A la Clínica Rinològica, totes les operacions d’estètica van a càrrec de la Dra. Maria Colomé, cirurgiana rinòloga, qui domina tant els aspectes estètics del nas com la seva complexitat funcional. Això ens diferencia de molts altres centres.

En tota operació estètica busquem la naturalitat i l’harmonia amb la resta de la cara, tenint molt en compte la personalitat i l’estil de cada pacient. Ens allunyem del clàssic aspecte de nas operat. Vetllem perquè el nas mantingui la sensibilitat de la pell, el moviment (evitem la rigidesa que caracteritza molts nassos operats), una bona funció respiratòria, l’olfacte i el gust, i la funció del llagrimal.

Quan la rinoplàstia estètica va a càrrec de cirurgians rinòlegs, s’eviten problemes físics i psicològics importants.

Clínica Rinològica Maria Colomé - Cirugiana

Sense cicatrius

Molts centres apliquen tècniques quirúrgiques obertes, deixant cicatrius externes discretes, però visibles. A la Clínica Rinològica apliquem cirurgia tancada per tal que la cicatriu quedi dins del nas i no es vegi. Si cal fer una cirurgia oberta, camuflem la cicatriu en un plec de la pell.

El nostre objectiu és fer el mínim per aconseguir el màxim. Moltes vegades, amb un petit retoc quirúrgic es pot aconseguir una gran millora estètica.

Amb suport psicològic, quan cal

Hi ha qui es vol operar, però sent pànic d’entrar a quiròfan, li fa respecte haver de dur el nas taponat, o té por de no agradar-se després de l’operació.

L’equip de la Clínica Rinològica li ofereix eines per vèncer aquests sentiments i poder viure la cirurgia amb la màxima tranquil·litat i il·lusió.

 “Ja puc fer-me fotos de perfil”, C.B.B. Dona

Clínica Rinològica Maria Colomé - Atenció 2

Un tracte excel·lent en un entorn confortable

Sabem que la seva tranquil·litat i satisfacció depenen de la bona comunicació amb els metges. Per això l’escoltem atentament. Per això li expliquem tots els detalls que calgui i li resolem tots els dubtes que tingui.

A la Clínica Rinològica estarà en bones mans durant tot el procés, de la primera visita a l’alta mèdica.

Vol saber com han viscut l’experiència altres persones? Els nostres pacients comparteixen el seu testimoni.

Si té qualsevol dubte, posi’s en contacte amb nosaltres. L’atendrem amb molt de gust.
Sol·liciti una primera visita. Farem el possible per donar-li hora ràpidament.

De la primera visita a l’alta mèdica

Seguim un procediment pautat i clar, i l’adaptem a les necessitats de cadascú perquè tothom se senti còmode i segur. La Dra. Maria Colomé visita tots els pacients.

La relació entre pacient i cirurgià és important per a l’èxit d’una operació estètica. Per això a la Clínica Rinològica l’atendrà la Dra. Maria Colomé, directora de la Clínica i cirurgiana rinòloga. Totes les visites es fan en un ambient distès i tranquil.

Seguim un protocol eficaç que s’adapta a les necessitats de cada pacient. Si cal fer més visites abans de l’operació, les fem.

Valoració inicial. Primera visita

En aquesta primera visita li farem un reconeixement mèdic i podrà parlar distesament amb la Dra. Maria Colomé de les seves motivacions i inquietuds respecte a la cirurgia.

La doctora Maria Colomé:

L’escoltarà activament per entendre la seva insatisfacció i els seus objectius.

Li realitzarà una exploració otorinolaringològica per valorar els aspectes funcionals del nas i detectar si cal combinar la rinoplàstia estètica amb altres tècniques per solucionar problemes d’obstrucció nasal.

Li programarà proves específiques per poder estudiar la funcionalitat i la forma del seu nas.

Li realitzarà les fotografies preoperatòries per elaborar el seu projecte quirúrgic personalitzat.

Si ho creu convenient, li programarà una visita amb la psicòloga, per tal de trobar la millor solució per a vostè.

Amb tota la informació recollida, la Dra. Maria Colomé podrà valorar si la rinoplàstia estètica és una opció idònia per a vostè en aquests moments, o si convé esperar o plantejar alternatives.

Quan aquesta primera visita es fa a través de videoconferència —en el cas de pacients internacionals  o persones que desitgin un primer contacte sense desplaçaments— l’exploració funcional es farà en la segona visita.

Plantejament quirúrgic. Segona visita

En una segona visita, la Dra. Maria Colomé li plantejarà un pla quirúrgic personalitzat i podran parlar-ne per ajustar-lo al màxim als seus desitjos. És molt important que les expectatives que vostè vagi generant siguin realistes.”

Amb l’ajuda de les fotografies preoperatòries, la Dra. Colomé li ensenyarà de forma aproximada els resultats previstos de la seva operació. Si ho desitja, realitzarem un càsting de nas per veure diferents opcions.

En aquesta segona visita la Dra. Maria Colomé:

Li lliurarà i comentarà els resultats de les proves,

Li presentarà una proposta personalitzada de cirurgia,

Li explicarà detalladament tot el procés quirúrgic,

Programarà les proves preoperatòries i el dia de l’operació.

Abans de sotmetre’s a una rinoplàstia estètica, caldrà que faci mínim tres proves mèdiques: analítica de sang, radiografia de tòrax i electrocardiograma

També pot ser que se li aconselli una avaluació psicològica per poder afinar el plantejament quirúrgic més adequat en el seu cas. Opcionalment, pot fer un tractament amb teràpies complementàries, abans i després de la intervenció.

La coordinadora li lliurarà el seu pressupost, d’acord amb el pla quirúrgic personalitzat acordat

Visita preoperatòria. Tercera visita

La tercera visita es fa amb la Dra. Colomé i la coordinadora. És la visita preoperatòria.

En aquesta visita:

Valorarem les proves preoperatòries que ens faciliti,

Li explicarem detalladament el que haurà de fer el dia de la intervenció, i

Li lliurarem un dossier amb tota la informació ben explicada.

La Dra. Colomé li aclarirà tots els dubtes que li puguin sorgir en aquesta visita.

Si després de la visita preoperatòria sent la necessitat de fer una altra visita abans de la intervenció, li programarem una nova cita amb la Dra. Colomé.

Estem sempre a la seva disposició per resoldre tot allò que necessiti saber.

El dia de l’operació. Quarta visita

El dia de l’operació és un dia de moltes emocions. Generalment es viu amb il·lusió, i de vegades també amb un cert neguit. Aquestes sensacions contradictòries són del tot normals.

A la Clínica Rinològica som conscients de l’estat d’ànim dels pacients abans i després de l’operació.

Estarem al seu costat en tot moment per acompanyar-lo i resoldre-li qualsevol dubte, i mantindrem informats els seus acompanyants.

Depenent de la intervenció, podrà marxar el mateix dia —al cap d’unes hores— o l’endemà. La Dra. Colomé passarà a donar-li l’alta clínica i recordar-li els següents passos.

Clínica Rinològica Maria Colomé - Repercussions estètiques 2

Visita postoperatòria. Cinquena visita

Després de l’operació haurà de dur uns tamponaments nasals entre 1 i 3 dies, i una fèrula durant 10 dies aproximadament.

Al cap de tres dies de la intervenció, es realitza un control presencial. Si encara no s’han tret els tamponaments, es treuen i es canvia la fèrula. Recomanem que vingui amb un acompanyant.

Una setmana després es farà un altre control, i es podrà treure la fèrula.

Entre una i dues setmanes després de l’operació, si hagués aparegut algun blau, aquest haurà marxat del tot. En alguns casos, es manté una petita inflor durant mesos.

Els resultats definitius s’obtenen entre els 6 mesos i els 2 anys després de l’operació. Durant aquest temps, es fan controls postoperatoris puntuals per valorar l’evolució.

Clínica Rinològica Maria Colomé - Abans Després 01

La recuperació postoperatòria d’una rinoplàstia estètica varia segons cada pacient, i depèn de si s’ha practicat també una cirurgia funcional o no.

A l’inici la cara està una mica inflada i, puntualment, amb algun blau. Això pot generar desànim en alguns pacients, que pensen que el seu aspecte no millorarà. Aquesta reacció és del tot normal i desapareix amb la millora progressiva de l’aspecte.

Cal estar entre una i tres setmanes de baixa.

L’ús de teràpies complementàries, com l’acupuntura, agilitzen la recuperació.

El Taller de respiració i oxigenació és útil per millorar la funció respiratòria després de la intervenció.

En el cas de pacients internacionals, recomanem preveure entre una setmana i 10 dies a Barcelona, per poder fer bé les visites preoperatòries i postoperatòries, i aconseguir la màxima qualitat mèdica i la satisfacció dels pacients.

Vol saber com han viscut l’experiència altres persones? Els nostres pacients comparteixen el seu testimoni.

Vol retocar el seu nas? Sol·liciti ara la seva primera visita i en parlem tranquil·lament