Barcelona: Clínica Teknon

La Dra. Colomé és la responsable de la Unitat d’Obstrucció Respiratòria Nasal, que dóna resposta integral als problemes d’obstrucció nasal, amb el suport de professionals del Campus Teknon de totes les àrees relacionades amb la unitat respiratòria.

A més d’oferir servei de consultoria, la Dra. Colomé realitza les cirurgies rinològiques al Centro Médico Teknon. El Centro Médico Teknon és conegut per l’alta qualitat del seu servei mèdic i assistencial. La combinació de la millor tecnologia amb l’atenció personalitzada d’excel·lència l’ha convertit en un dels hospitals líders a Espanya. Els pacients de la Clínica Rinològica Maria Colomé gaudeixen de tots els serveis i equipaments d’aquest espai.

Clínica Rinològica Maria Colomé - Teknon 3

Centre acreditat a nivell internacional

El Centro Médico Teknon disposa de l’acreditació americana Joint Commission Internacional i de l’acreditació de centres d’atenció hospitalària aguda de la Generalitat de Catalunya. És un dels pocs centres espanyols amb les dues distincions.

Clínica Rinològica Maria Colomé - Teknon 2

Equipament mèdic excepcional

El Centro Médico Teknon compta amb més de 400 especialistes treballant amb la tecnologia més avançada: 20 quiròfans totalment equipats, Unitat de Cures Intensives, serveis de diagnòstic d’última tecnologia laboratori, servei d’urgències 24 hores al dia, 365 dies l’any.

Confort en els espais i en el tracte

Un bon entorn i un bon tracte faciliten la recuperació dels pacients. El Centro Médico Teknon disposa de 300 habitacions individuals amb TV i climatització individualitzada, i 19 suites confortables i lluminoses. Rebrà una atenció professional personalitzada en tot moment, des de l’ingrés fins a l’alta.

Clínica Rinològica Maria Colomé - Teknon 1

Club Teknon

El Club Teknon ofereix als seus pacients privats un tracte exclusiu, agradable i personalitzat. També poden disposar, si cal, d’un assistent personal en l’idioma que necessitin. Durant l’ingrés, els acompanyants del pacient també poden gaudir dels serveis del club.