Internacional

La Clínica Rinològica ofereix un servei exclusiu perquè els pacients quirúrgics internacionals, o que viuen lluny de Barcelona, puguin gaudir d’una atenció mèdica i personal excel·lent, passant el mínim de dies fora de casa seva.

Compta, per això, amb un servei de consulta online, i amb el suport de traductors i intèrprets, per facilitar la comunicació amb pacients d’arreu del món.

Clínica Rinològica Maria Colomé - Internacional 2

Abans de l’estada a Barcelona

A través del servei de consulta online es fa un primer contacte, per escoltar el pacient, recollir la seva història clínica, valorar les proves mèdiques de què disposi el pacient i fer una orientació diagnòstica prèvia.

A partir d’aquí, es valora la realització de proves complementàries i s’ofereix, si és necessari, una nova consulta online o una consulta presencial.

En el cas de la rinoplàstia estètica, la Dra. Colomé ofereix una proposta personalitzada, a partir de les característiques de la pacient i l’estil desitjat, vetllant per la naturalitat.

La coordinadora facilitarà un pressupost aproximat, en funció de la informació obtinguda, i programarà les visites abans i després de la cirurgia. Facilitarà al pacient qualsevol dubte que pugui tenir del procediment, facturació i assegurances mèdiques.

Si ho desitja, podem ocupar-nos de la cerca i les reserves de transport i allotjament, així com d’assignar-li un acompanyant intèrpret.

Durant l’estada a Barcelona

Segons el tipus d’operació i les característiques de cada persona, el nombre de dies d’estada a Barcelona pot variar. A la visita preoperatòria, es realitza una exploració otorinolaringològica exhaustiva i les proves complementàries que siguin necessàries. S’ajusta la proposta de tractament personalitzat i pla quirúrgic, en cas que sigui necessari.

La intervenció quirúrgica es realitza al Centro Médico Teknon.  Generalment l’estada a la clínica és d’entre 6 i 24 hores.

El postoperatori sol ser d’entre 2 i 4 dies. Després de la intervenció, es donen les recomanacions postquirúrgiques i, en cas que durant la intervenció s’hagués tamponat el nas, es fa el destaponament en una visita a la Clínica. Una setmana després, es fa una visita postoperatòria de control i es dóna l’alta mèdica.

En cas que vostè hagi d’agafar un avió per tornar a casa seva, la Dra. Colomé valorarà, segons la seva evolució, en quin moment és adequat tornar a volar.

A la Clínica Rinològica disposem d’un servei exclusiu perquè els nostres pacients puguin estar el més còmodes en la seva estança a Barcelona. Contactem amb hotels propers a la Clínica, on allotjar-se. Si ho desitja, gestionem descomptes exclusius a espais culturals tan emblemàtics com el Palau de la Música, L’Auditori o El Liceu.

Clínica Rinològica Maria Colomé - Internacional

Després de l’estada a Barcelona

El seguiment de l’evolució del pacient, un cop donada l’alta, es fa a través del servei de consulta online, segons les necessitats de cada cas

La coordinadora internacional està a la seva disposició per resoldre qualsevol dubte o inquietud que puguin sorgir durant tot el procés de recuperació.