Hem dissenyat un taller que integra un ampli ventall de teràpies i tècniques de tractament del tabaquisme. Abordem el problema del tabac de forma global i eficaç. Facilitem el procés i augmentem la probabilitat d’èxit sostingut en el temps.

Em cal fer el taller per deixar de fumar?

L’addicció psicològica al tabac pot arribar a ser molt més forta que l’addicció física, i per això tants fumadors es veuen incapaços de mantenir-se lluny del tabac en situacions d’estrès, neguit o eufòria.

Per aconseguir deixar de fumar definitivament és fonamental conèixer-se a un mateix i descobrir trucs per gestionar l’ansietat i la dependència. Cal abordar el problema des d’una perspectiva global.

Si vostè ja ha intentat deixar de fumar sense èxit, o si creu que li costarà molt aconseguir-ho, segurament necessita el tipus de suport que oferim a la Clínica Rinològica.

Què aconseguiré deixant de fumar?

D’entrada, alliberarà el seu cos de més de 4.000 substàncies tòxiques, algunes d’elles verinoses i molt cancerígenes, com el monòxid de carboni, el quitrà, el níquel o la naftalina.

Com que el tabac afecta a tots els òrgans del nostre cos i al seu funcionament general, en deixar de fumar millorarà l’estat de salut a molts nivells:

Als 20 minuts d’haver deixat de fumar ja millorarà la seva pressió sanguínia i el seu pols cardíac.
A les 72 hores començarà a respirar millor gràcies als canvis que es produiran en els tubs bronquials.
Als 5 anys sense fumar, el risc de patir un atac cardíac es reduirà considerablement.
Als 10 anys es reduirà també el risc de patir càncer de pulmó.
Aconseguir deixar de fumar és una gran satisfacció. I un alliberament.

Seré capaç de deixar-ho?

Sí, si està motivat i disposat a fer un esforç. Des de la Clínica Rinològica podem ajudar-lo a deixar de fumar amb un programa de deshabituació adaptat a les seves circumstàncies.

L’ús d’estratègies per reforçar la motivació, seguiments telefònics, per e-mail o Skype durant el tractament, maneig de l’ansietat amb diferents tècniques: suport psicològic, tècniques de relaxació i respiració, acupuntura, massatges terapèutics, control del pes i establiment de pautes dietètiques, prescripció de tractament farmacològic o Teràpia de Substitució Nicotínica (xiclets o pegats) quan es cregui convenient revisió otorinolaringològica, cardiològica i pneumològica.

Mesurarem la millora de salut que li suposa haver deixat de fumar: mesura del CO2 en aire espirat, mesura de la capacitat i edat pulmonar, valoració olfactiva i gustativa, controls mèdics (analítica i pressió arterial).

Deixar de fumar és molt necessari. I és possible.

Sessions en grup, en parella o individuals

Existeixen una sèrie de tècniques i estratègies que poden ajudar-lo a controlar el seu ritme de vida i la tensió constant que afecta el funcionament del seu cos. Des de la Clínica Rinològica podem ajudar-lo a reduir l’estrès amb un programa de gestió de l’estrès adaptat a les seves circumstàncies, avaluació del nivell d’estrès i dels factors desencadenants i de manteniment: o exploració psicològica o exploració mèdica, exploració psicomètrica, maneig de l’estrès amb diferents tècniques: o suport i orientació psicològica, o gestió de les emocions, o tècniques d’inoculació de l’estrès o tècniques de relaxació i respiració, ús de teràpies complementàries o acupuntura o massatges terapèutics.

Sessions en grup, en parella o individuals

Per a qualsevol dubte o aclariment, posi’s en contacte amb nosaltres. Per a inscriure’s al taller, ompli el formulari de preinscripció, truqui al 933 933 175, o escrigui’ns a info@clinicarinologica.com.