Una respiració adequada afavoreix la salut i el benestar general. El Taller de Respiració i Oxigenació li ensenyarà tècniques per treure el màxim rendiment de la seva respiració i oxigenar el seu cos adequadament.

L’alteració de la funció respiratòria de vegades és difícil de percebre, però té efectes importants en la salut i el benestar. La respiració impacta els sistemes cardiovascular, neurològic, vascular, gastrointestinal, muscular i psíquic.

La Ciencia de la Salud – Episodio 2 – Respira. TV2

“Podem millorar la nostra respiració sempre que aquesta sigui una respiració completa, començant pel nas i fins al diafragma”

Em cal fer un taller de respiració i oxigenació?

Si vostè vol millorar la seva qualitat de vida, es dedica a les arts escèniques, necessita parlar molt en la seva activitat professional, s’està recuperant d’una intervenció quirúrgica a les vies respiratòries, té un defecte congènit en l’òrgan nasal o vocal, o practica molt esport, és probable que la seva respiració no sigui l’adequada i que a la llarga tingui problemes de salut.

Si vostè pateix sinusitis, asma, al·lèrgies, estrès, insomni, ansietat, depressió, contractures musculars, dolor, artritis, mals de cap, migranyes, restrenyiment, trastorns de l’alimentació (anorèxia, bulímia, obesitat), manca de concentració, fatiga, cansament, disfuncions d’olfacte i gust, és probable que el seu cos no s’estigui oxigenant correctament.

Al Taller de Respiració i Oxigenació aprendrà a respirar bé i el seu cos s´oxigenarà correctament. Millorarà en salut i benestar.

Com es poden millorar els hàbits respiratoris?

Ser conscient dels mals hàbits respiratoris i canviar-los requereix un aprenentatge i una pràctica.

Clínica Rinològica Maria Colomé - Laboratori d'obstrucció nasal 10

Al Taller de Respiració i Oxigenació aprendrà a ser conscient de la respiració nasal-abdominal i crear una sola via respiratòria que sigui el més ample possible reconèixer la respiració òptima en repòs i en activitat , controlar correctament l’aire en l’emissió vocal (de forma general, i especialment en situacions de parla i d’exercici físic) , descobrir i mantenir la postura òptima per a una inspiració plena, i per a una bona emissió de veu. Fent diferents tipus d’exercicis, podrà treballar i prendre consciència de la postura del cos, la musculatura, la relaxació i la dilatació de les fosses nasals o el control de la tensió laríngia, entre d’altres.

Què aconseguiré amb una bona respiració?

Una bona respiració li permetrà: solucionar o millorar diversos problemes de salut (no només els que són estrictament respiratoris), augmentar el nivell d’energia i el rendiment atlètic, millorar el son, la memòria i el grau de concentració millorar la qualitat de la parla i la veu intensificar el plaer sexual.

Sessions en grup, en parella o individuals

El Taller de Respiració i Oxigenació es pot fer en dues modalitats. En totes dues modalitats, el primer dia es realitza una espirometria per valorar l’estat inicial de cada persona. Al final de l’última sessió, es repeteix la prova per veure objectivament el progrés obtingut amb el curs.

Direcció del taller

Àngels Civit Fons. Tècnica vocal.
Professora de cant i piano.

Taller individual (presencial i online)

Sessions individuals de 45 minuts enfocades a resoldre les seves necessitats particulars.

Taller bàsic: 3 sessions

Taller avançat: 3 sessions

Taller en grup (online)

6 sessions en grup de 90 minuts. Mínim: 6 persones.

1 sessió individual de 30-60 minuts per a personalitzar la pauta que cal seguir, segons les necessitats de cada persona. 

Taller individual (presencial i online)

7 sessions individuals de 60 minuts enfocades a resoldre les seves necessitats particulars

Per a qualsevol dubte o aclariment, posi’s en contacte amb nosaltres. Per a inscriure’s al taller, ompli el formulari de preinscripció, truqui al 933 933 175, o escrigui’ns a info@clinicarinologica.com.