El caràcter et canvia

C.V.F. Dona de 64 anys

Rinoplàstia, septoplàstia i cirurgia de cornets

El pacient

Vaig tenir un accident domèstic, em vaig trencar el nas amb una escala. Jo ja tenia problemes de l’envà nasal, tenia rinitis al·lèrgica i el cop va ser el detonant. Buscant pel llibre de la mútua vaig trobar a la Dra. Colomé. Bon dia vaig venir, vaig encertar. Vaig venir una mica per atzar, i sort que vaig venir!

Havia anat moltes vegades a l’otorinolaringòleg i mai m’havien parlat del problema dels cornets. Dels 7 dies de la setmana 4 me’ls passava amb migranyes, amb mal humor, sense ganes de res. No ho sap ningú més que qui ho pateix.

La Dra. Colomé em va proposar arreglar la part funcional. No em preocupava el tema estètic, però ja que entrava a quiròfan vaig aprofitar la intervenció per fer-me un retoc.

Em vaig operar fa uns 7 anys crec, no me’n recordo exactament perquè ja no he tronat a tenir mals de cap. Em trobo tan bé!

L’operació va anar molt bé. Vaig estar una nit ingressada. A casa no vaig prendre res pel dolor, sols antibiòtic i ja està. El destamponament res, l’estirada d’un segon i ja està.

A dia d’avui sóc una altre persona. Em trobo fenomenal. Migranyes no n’he tornat a tenir. El caràcter et canvia.

De la part estètica molt bé també, no em trobo estranya, segueixo sento jo. El nas va amb la personalitat, no s’ha de modificar completament. Hi ha nassos que porten el segell del cirurgià que las ha fet, són patètiques. Jo tinc el nas que va amb la meva cara. Estic molt contenta.

M’ho tornaria a fer per suposat, no ho dubtaria. Estic molt satisfeta i agraïda amb la Dra. Colomé. És una persona molt atenta i propera sense vendre’t una història que no és. No intenta modificar-te el teu aspecte. És una persona que a mi m’ha ajudat molt.

Durant anys, per la rinitis al·lèrgica em donaven antihistamínics i ja està. La gent no li donava la importància. És quelcom que podrien haver-me resolt abans. Vaig haver de donar-me un cop al nas per a canviar d’otorrino, conèixer a la Dra. Colomé i veure el camí.

Per suposat que vaig encertar amb la Dra. Colomé.

C.V.F., dona de 64 anys

L’equip mèdic

A aquesta pacient vàrem practicar una septoplàstia i cirurgia de cornetes. També vam harmonitzar la forma del seu nas.

El problema d’aquesta pacient era la seva rinitis, que tenia varies causes. En aquest tipus de casos, quantes més causes coneguem més ens aproparem a la solució, ja que el tractament anirà encaminat a solucionar cada una de les causes.

Freqüentment els pacients ens comenten que han millorat molt de la seva al·lèrgia nasal i nosaltres els hi comentem que no hem operat “de les al·lèrgies”, sinó que millorant l’oxigenació millora la inflamació de la mucosa nasal i els conseqüents símptomes nasals.