Tot és positiu: psicològicament, anímicament i físicamente

N.D.G. Dona de 32 anys

Cirurgia funcional

El pacient

Vaig operar-me el 2011. Tenia el nas desviat i veu nasal. M’ofegava, roncava. No podia beure aigua perquè m’ofegava literalment. Em passava el dia dormint, estava molt cansada i de mal humor.

Vaig anar a la Clínica Rinològica per la Teknon. Quan la Dra. Colomé em va veure em va dir que era un tema quirúrgic. Em va tractar molt bé. Totes són molt dolces.

Estic molt contenta amb els resultats. Estic més sociable, més activa i he deixat de fumar. La part funcional ha quedat resolta al 100%. Tot és positiu: psicològicament, anímicament i físicament. La gent em troba més maca i no sap per què. Estàs a gust amb tu mateix. Jo em noto més tranquil·la, amb millor estat d’ànim i amb més paciència.

No tenia cap por a la intervenció. Tota la informació que se’m va donar va estar molt bé. No em va quedar cap dubte pendent, tot va quedar resolt. L’infermera és maquíssima, et truca, es preocupa durant tot el procés. Totes estan pendents.

El que més mal em va fer va ser el destamponament, van ser 3 segons, és molt ràpid. És una sensació desagradable. A part d’això, durant el postoperatori mal no en vaig tenir en cap moment.

Ara m’agradaria millorar la part estètica, millorar-la i harmonitzar-la. Si amb la part funcional em veig millor imagina’t amb l’estètica. Simplement és per acabar de polir.

N.D.G. Dona de 32 anys

L’equip mèdic

Aquest és un cas clar que quan es milloren els símptomes nasals millora també tot l’aspecte psicològic i emocional. Tot això està relacionat amb una millora de l’oxigenació general del cos. Vàrem practicar una cirurgia funcional de fosses nasals amb un resultat molt satisfactori.