DE SALUT

TALLERS

Per millorar la salut o el benestar sovint cal canviar hàbits molt interioritzats. Sabem que no és fàcil. Per això oferim tallers útils que afavoreixen l’adquisició d’hàbits saludables. Aconseguirà deixar de fumar. Podrà combatre i evitar l’estrès. Aprendrà a respirar adequadament.

Els Tallers de Salut de la Clínica Rinològica l’ajudaran a canviar hàbits poc adequats i millorar així la seva qualitat de vida. Són tallers eficaços, pràctics i personalitzats. En mans de professionals especialitzats.

Vol deixar de fumar?

Deixar de fumar és del tot possible si se segueix el camí adequat. Al Taller per deixar de fumar estudiem cada cas individualment i dissenyem tractaments personalitzats i efectius. Molta gent ha deixat de fumar. Vostè també pot.

Pateix estrès?

L’estrès pot causar problemes de salut i de benestar greus. Amb el Taller per gestionar l’Estrès aprendrà tècniques per detectar i gestionar els factors que desencadenen l’estrès. Viure d’una altra manera és possible.

Respira bé?

Sense saber-ho, moltes persones pateixen problemes de salut degut a una respiració insuficient. Al Taller de Respiració i Oxigenació aprendrà a dominar tècniques per respirar correctament i aconseguir una bona oxigenació de tot el cos. Millorarà en salut i benestar.