Operem tenint molt en compte l’impacte estètic que pot tenir una operació funcional. Tant si es tracta de mantenir l’aspecte previ a l’operació, com de modificar-lo.

Clínica Rinològica Maria Colomé - Repercussions estètiques

Em quedarà cicatriu?

Farem tots els possibles perquè no li quedi cap cicatriu visible.

Generalment operem a través de les foses nasals, sense deixar cap cicatriu externa. Això és possibles gràcies a les tècniques quirúrgiques actuals, i a la professionalitat de l’equip de la Clínica Rinològica.

En els pocs casos en què cal fer un tall extern, amaguem la cicatriu a la base del nas, o en algun plec natural de la pell.

Canviarà el meu aspecte?

Si no ho vol, no. Si no es vigila, les modificacions internes que s’han de fer en una operació poden repercutir en l’aspecte extern del nas. A la Clínica Rinològica treballem per solucionar el problema funcional sense generar un canvi d’aspecte no desitjat.

Puc aprofitar l’operació per millorar l’estètica del meu nas?

Sí. Molts pacients ho fan, i n’estan contents. En una única intervenció es poden resoldre problemes d’obstrucció nasal i alhora aconseguir un aspecte extern més harmoniós. La cirurgia estètica és del tot compatible amb la resolució d’un problema funcional. Una petita modificació pot aportar una gran millora.

Vol veure alguns casos clínics? Cirurgians i pacients expliquen la seva experiència.

Té dubtes? Posi’s en contacte amb nosaltres, o sol·liciti una cita. L’atendrem amb molt de gust.