Noto molt les olors

M.V.B. Home de 20 anys

Cirurgia funcional

El pacient

Jo sempre havia respirat per la boca, no sabia si tenia relació amb el llavi leporí. Sempre em deien que m’havia d’operar.

El 2012 el Dr. Pellicer i la Dra. Colomé em van operar conjuntament. Tot va anar molt bé. El tamponament nasal no fa mal, és molest. El dia del destamponament fa mal, però són 15 segons de res.

Des de les dues setmanes de l’operació que ja respiro inconscientment pel nas. Noto molt les olors. Abans de l’operació tenia l’olfacte més reduït i no n’era conscient fins ara, que noto totes les olors.

Noto una millora a nivell general. Abans respirava malament i molt fort. Tot això ha canviat. Estic molt content.

M.V.B., home de 20 anys

L’equip mèdic

És un cas d’obstrucció respiratòria nasal congènita secundària a llavi leporí. No hi havia cap permeabilitat nasal, per la qual cosa no respirava i, sense ser-ne conscient, tenia molt poc olfacte. Va tenir una millora clínica molt ràpida.