No volia que em fessin fotos

A.A.G. Dona de 31 anys

Rinoplàstia, Septoplàstia i Cirurgia de cornets

La pacient

Vaig viure 30 anys amb problemes per respirar. El meu pare s’havia operat amb la Dra. Colomé i va quedar molt content de l’operació. Per això vaig decidir operar-me a la Clínica Rinològica. També coneixia gent que s’havia operat per estètica amb la doctora i tot els havia anat molt bé.

Per mi l’objectiu principal era respirar bé però ja que havia d’entrar a quiròfan, vaig decidir millorar també la forma del meu nas.

No em feia por entrar a quiròfan, però si que m’angoixava una mica sortir i no reconèixe’m al mirall. Volia un canvi d’aspecte natural, seguir-me veient a mi mateixa després de l’operació. Estic molt satisfeta amb el resultat.

Just després de l’operació no em veia gaire bé, però al cap de 2 dies la inflamació va desaparèixer, i al cap de 7 ja no tenia l’hematoma. Vaig fer homeopatia, i em va ajudar. La recuperació va ser molt ràpida i fàcil. El taponament era una mica incòmode, i el destaponament va ser dolorós però nomé un moment.

Estic molt contenta amb els resultat. Respiro molt millor, i m’agrada el meu aspecte. Abans no volia que em fessin fotos de perfil perquè no m’agradava. Ara em veig bé, no em preocupa gens que em facin fotos, em sento molt bé amb mi mateixa. Fins i tot han millorat les meves relacions sexuals, perquè abans no podia respirar bé, i era horrorós.

Tot plegat va ser un procés fàcil, i molt positiu.

A.A.G., dona de 31 anys

L’equip mèdic

La pacient va venir a visitar-se quan tenia 14 anys i vam aconsellar-li esperar als 18 anys per operar-se. Va tornar 14 anys després, amb 28 anys i decidida a entrar a quiròfan. La pacient presentava gepa òssia, hipertròfia de cartílags alars, luxació del cartílag quadrangular i una hipertròfia de cornets.

Vam practicar una rinoseptoplàstia per tècnica tancada i vam aconseguir millorar tant la funció com l’estètica del nas. Els resultats han estat molt satisfactoris, millorant la qualitat de vida de la pacient de forma significativa.