M’havien de fer un nas nou!

X.B.P. Home de 21 anys

Rinoplàstia, Septoplàstia i Cirurgia de cornets amb radiofreqüència

El pacient

Vaig operar-me fa dos anys amb la Dra. Colomé. Vaig venir de part d’uns familiars que s’havien operat amb la Dra. Colomé de rinoplàstia i septoplàstia i van quedar molt contents, ens va agradar el resultat.

En les primeres visites la doctora va ser molt contundent i clara en que m’havia d’operar. Ja m’havia operat 4 anys abans per un traumatisme nasal del tabic i de carnots amb un altre doctor. Em van operar amb 15 anys, era molt petit i en fer-me gran el nas es va deformar. Ho vaig passar realment malament. Tenia por de tornar a passar el mateix. Finalment em vaig decidir a fer-ho.

Un cop operat amb la Dra. Colomé tot va ser molt menys del que m’esperava. El destamponament no res, l’experiència anterior va ser fatal. Dolor no en vaig tenir, només molèsties. L’acupuntura em va anar molt bé, em va ajudar i em relaxava molt.

És un procés llarg que cada dia va evolucionant, lentament. Els resultats no els veus de forma immediata, però poc a poc es va convertint en allò que la doctora havia dit.

En el meu cas l’operació era complicada, ja m’havia operat anteriorment, no era fàcil tornar a operar. Vaig tenir molta confiança en la Dra. Colomé, a mi i als meus pares ens va agradar des del primer moment.

Els resultats han estat molt bons. Ha estat un gran canvi. Estic molt content.

Tenia la cara deformada pel nas. Tocar el nas harmonitza la cara, i en el meu cas ha estat així. El nas el tenia tort, no sentia cap olor, no podia respirar… estava molt malament. Era realment complicat. M’havien de fer un nas nou!

Estic molt content amb els resultats, ho recomano a tothom.

X.B.P. Home de 21 anys

L’equip mèdic

Moltes vegades se’ns fa difícil donar informació de com serà la cirurgia quan el pacient ha estat intervingut anteriorment, i més si ha tingut una mala experiència, perquè l’única manera de valorar com han quedat alterades les estructures internes és durant l’operació. Hi ha moltes tècniques quirúrgiques de cirurgia de nas i cada cirurgià les aplica i complerta segons el seu bagatge, segons la seva experiència.

La relació metge pacient és molt important, hi ha d’haver confiança mútua i s’ha d’analitzar cada cas en concret i explicar molt clarament els pros i contres perquè el pacient pugui decidir.

En aquest cas, tot i que, com diu el pacient, li vam haver de fer un nas nou, vam aconseguir millorar la funció olfactiva, respiratòria i l’estètica.