Laboratori del ronc

El ronc es produeix quan el flux de l’aire que es respira troba una obstrucció en passar per darrere la boca i el nas o les vies baixes, com la laringe. La forma més exagerada de ronc és l’apnea del son on es produeixen episodis freqüents de parades respiratòries per obstrucció

Les causes de roncs poden ser diverses: manca de to muscular a la boca i la gola, relaxació muscular per l’alcohol o les pastilles per dormir, dimensió d’amígdales, paladar o úvula, deformitats al nas o sobrepès.

La persona que pateix de roncs de manera crònica, o aquells que ronquen en qualsevol posició o alteren la vida familiar, han de fer un bon diagnòstic i buscar una solució mèdica per assegurar-se que l’apnea obstructiva del son no sigui per a ells un problema.

Clínica Rinològica Maria Colomé - Laboratori del ronc

El diagnòstic dels roncs i l’apnea és complex perquè diferents patologies poden generar símptomes semblants.

Al Laboratori del ronc es fa una exploració completa —del nas, la boca, el paladar, la gola i el coll— per arribar a un diagnòstic precís sobre la severitat dels roncs i les conseqüències que pot tenir per a la seva salut. Segons cada cas, es fan diferents exploracions complementàries.

Sol·liciti una primera visita pel Laboratori del ronc

Posi’s en mans de professionals; confiï en l’equip de la Clínica Rinològica Maria Colomé i recuperi la seva salut nasal.