La millora és total

C.G.G. Home de 38 anys

Septoplàstia i cirurgia de cornets

El pacient

Jo vaig anar a la consulta per un tema d’orella. Em marejava, notava eco, em ressonava l’orella… un dia vaig perdre l’equilibri i tot, i em vaig marejar molt. Va ser en aquest moment que em vaig començar a moure per buscar una solució.

Vaig buscar pel llibre de la mútua i vaig venir a visitar-me amb la Dra. Colomé. Em va atendre molt bé. Em va mirar el nas i em va dir que el meu problema d’orella venia del nas.

Jo pensava que tenia mucositat a l’orella, però mai m’hagués pensat que tot pogués venir del nas. Em va sorprendre molt que venint per un tema d’orella em mirés també el nas, i descobrir que tot era un problema nasal.

Vaig operar-me al febrer del 2012. La millora és total. Respiro millor i en fer esport ho noto moltíssim. Pel que fa al tema de les orelles cap problema, tot s’ha solucionat.

L’operació va anar molt bé. Vaig estar un dia ingressat.

Els dies amb els taps es fan una mica pesats i en treure’ls molesta molt. Hem d’inventar un millor sistema, això s’ha de canviar, segur que podem inventar alguna cosa que no sigui tan molesta! Però bé, tampoc va ser res que no es pugui suportar. Vaig fer-me acupuntura i em va anar molt bé.

De l’operació fins ara el canvi és total. Estic molt content de tot i amb tots. Molt agraït per tot. Ara ja no hi he de tornar fins d’aquí un any per fer un control.

C.G.G., home de 38 anys

L’equip mèdic

És ben conegut que l’orella i el nas es comuniquen per la trompa d’Eustaqui. Si això no es ventila correctament es creen unes diferències de pressió que fan que l’orella pateixi, el timpà es retreu i en conseqüència apareix el que es coneix com a otitis serosa. És per aquest motiu que en millorar la ventilació nasal van millorar els símptomes òtics. És molt freqüent trobar casos com el d’aquest pacient.