La Dra. Colomé m’ha ajudat molt

M.F.G. Dona de 38 anys

Septoplàstia, Cirurgia de cornets i Cirurgia Endoscòpica Nasosinusal

La pacient

Sóc pacient de la Dra. Colomé des de l’any 90 aproximadament. Me la va recomanar un amic que és metge.

La Dra. Colomé té una professionalitat tremenda. Té les idees molt clares. És rotunda. Per mi ella és el puntal de la Clínica Rinològica. És molt innovadora. Sap de què parla, transmet confiança, te la creus. També m’agrada la visió que té de la malaltia, és una medicina diferent, no només té en compte el símptoma sinó tot el que és la persona. Per mi això és molt important, és bàsic. M’agrada com tracta les malalties! La Dra. Colomé m’ha ajudat molt.

Vaig anar a la Clínica perquè tenia un problema de pòlips nasals. Jo era molt reticent a operar-me, però ho passava fatal. M’ofegava, havia de sortir al jardí a respirar. No podia, era insuportable. Finalment em va convèncer ella, era l’única opció que em quedava. Si algú m’havia d’operar havia de ser la Dra. Colomé. I la veritat és que va anar fantàstic. Recordo el postoperatori pesat, però estic encantada. Estic agraïdíssima d’haver-me operat.

Els meus pòlips són emocionals. Així que si estic nerviosa tornen a sortir.

Vaig fer tractament amb acupuntura i estic molt contenta. El Dr. Dalmau em va agradar molt. Estava passant per una situació molt complicada i no sé què em va fer però em va ajudar moltíssim. Em va anar molt bé.

M.F.G., dona de 38 anys

L’equip mèdic

La M.F.G. tenia poliposis severa associada a desviació de tabic i hipertròfia de cornets. Té un gran component ansiós, per la qual cosa li vam recomanar un tractament complementari a la cirurgia.

Vam practicar una septoplàstia amb l’extirpació dels pòlips i vam remodelar els cornets. En un segon temps es va practicar cirurgia endoscòpica de tots els sins nasals. Aquesta cirurgia endoscòpica permet accedir a zones que abans només eren accessibles amb grans cicatrius a la cara. Amb aquest procediment la recuperació va ser molt ràpida i en poques hores la pacient va marxar a casa.