Em va encantar el que vaig veure

I.C.O. Dona de 22 anys

Cirurgia estètica i funcional

El pacient

Sóc de Tarragona i vaig venir a visitar-me amb la Dra. Colomé a través de la meva mútua, la qual em va recomanar a la Dra. Colomé i va insistí molt en que fos ella la que em visités. Em van donar hora ràpidament i a la primera visita ja vaig tenir clar que volia que m’operés ella. Em van fer el favor d’operar-me el més aviat possible.

El meu nas no m’agradava des de que vaig fer el canvi i ja que m’havia d’operar d’un tema funcional vaig aprofitar per fer-me la part estètica, però no era la meva prioritat.

Els tres dies en el postoperatori ho vaig passar fatal fins el dia del destamponament, que et quedes molt millor. Al menys ja pots respirar. Tenia por als resultats, a veure quin nas em quedava.

Quan em vaig veure per primer cop em va xocar tant, però em va donar un “subidon”! Em va encantar el que vaig veure, encara que només feia una setmana que m’havia operat.

En poc temps ja notes canvis a nivell de respiració. En el meu cas l’acupuntura em va ajudar molt en tot el procés.

L’equip mèdic

Aquesta pacient tenia molta simptomatologia que acompanyava a la seva obstrucció nasal: cefalees, al·lèrgies, llagrimeig, prurito nasal, refredats freqüents…

Vam plantejar una septoplàstia nasal i cirurgia de cornets. Com no li agradava la forma del seu nas vam aprofitar per realitzar una rinoplàstia estètica.
Tenia unes faccions molt proporcionades i una desharmonia a nivell de la piràmide nasal. Amb la rinoplàstia vàrem suavitzar la seva expressió i vam millorar el seu aspecte.

La satisfacció és mútua.

M.V.B. Home de 20 anys

Cirurgia funcional

El pacient

Jo sempre havia respirat per la boca, no sabia si tenia relació amb el llavi leporí. Sempre em deien que m’havia d’operar.

El 2012 el Dr. Pellicer i la Dra. Colomé em van operar conjuntament. Tot va anar molt bé. El tamponament nasal no fa mal, és molest. El dia del destamponament fa mal, però són 15 segons de res.

Des de les dues setmanes de l’operació que ja respiro inconscientment pel nas. Noto molt les olors. Abans de l’operació tenia l’olfacte més reduït i no n’era conscient fins ara, que noto totes les olors.

Noto una millora a nivell general. Abans respirava malament i molt fort. Tot això ha canviat. Estic molt content.

M.V.B., home de 20 anys

L’equip mèdic

És un cas d’obstrucció respiratòria nasal congènita secundària a llavi leporí. No hi havia cap permeabilitat nasal, per la qual cosa no respirava i, sense ser-ne conscient, tenia molt poc olfacte. Va tenir una millora clínica molt ràpida.