Em trobo molt bé, no ronco, respiro perfecte

S.G.U. Home de 49 anys

Septoplàstia, Cirurgia de cornets i Cirurgia Endoscòpica Nasosinusal

El pacient

Quan tenia 8 anys em van tirar una pedra al nas. Amb 17 anys un doctor va operar-me de pòlips nasals per dins de la geniva. Em van posar dos metres de gasa a cada fossa nasal i em van destamponar 21 dies després. Va ser una de les pitjors experiències que he viscut. Al cap de 10 anys van tornar a sortir els pòlips. Vaig deixar passar el temps, però havia de trobar una solució.

Vaig estar buscant per Internet i vaig trobar a la Dra. Colomé. Vaig visitar-me i em va agradar molt, així que, tot i la mala experiència que havia tingut anteriorment, vaig decidir tornar a operar-me.

El destamponament va ser el cap de 3 dies de l’operació, i va ser molt ràpid i fàcil.

Un cop operat vaig fer el Taller de Respiració i Oxigenació. Em vaig adonar que no sabia respirar correctament. N’he tornat a aprendre.

També he fet tractament amb la Dra. Uriel i m’està anant molt bé, he perdut 8 kg.

Actualment em trobo molt bé, no ronco, respiro perfecte. He millorat molt.

S.G.U., home de 49 anys

L’equip mèdic

Amb els anys les tècniques quirúrgiques han millorat molt. Actualment amb una petita incisió per via nasal aconseguim remodelar les estructures anatòmiques endonasals que obstrueixen. El resultat es veu molt ràpid i la recuperació postoperatòria és fàcil.

Els Tallers d’Oxigenació ajuden a millorar la fisiologia respiratòria. El tractament amb medicina natural i bionutricional ens va ajudar a que el pacient perdés pes. El sobrepès està molt relacionat amb simptomatologia d’obstrucció nasal.