Testimoni

Em sento més segura

S.A.U. Dona de 39 anys

Rinoplàstia, Septoplàstia i Cirurgia de cornets

La pacient

Vaig anar a la Clínica Rinològica per un problema de respiració. No podia respirar perquè tenia l’envà tort. Com que m’havia d’operar, vaig decidir fer-me també la part estètica.

En quant a respiració, perfecte! He millorat moltíssim! Pel que fa a la part estètica continuo sent la mateixa persona, ningú em diu que m’he operat, noten alguna cosa diferent però no saben dir-me què és exactament. Això m’agrada, no he perdut la meva essència ni la meva personalitat. En canvi, em sento més segura, m’agrado més, trepitjo més fort. No m’ha quedat el típic nas operat. Estic molt contenta. Encantada! Ho recomanaria a tothom.

Tot el procés, l’atenció rebuda, el tracte, etc. va estar molt bé, tot molt fàcil. L’únic que va ser moltest va ser el tema del destamponament nasal, però un cop fora, tot fantàstic.

S.A.U., dona de 39 anys

L’equip mèdic

El repte en aquest cas era com tractar la desproporció entre la punta bulbosa i la resta del nas, perquè reduir molt la punta tenia el risc de produir un nas pinsat. Vam optar per ser el màxim de conservadors amb la punta, i donar forma al dors del nas de manera que quedés proporcionat. A la mateixa operació vam solucionar el problema d’obstrucció. Ens satisfà veure que l’operació ha millorat significativament la qualitat de vida de la pacient.