Andorra

La Dra. Colomé compta amb una consulta a Andorra, on ofereix primeres visites i seguiment a pacients, un divendres al mes.

En aquesta consulta, la Dra. Colomé se centra principalment en els pacients que estan pensant a fer-se una rinoplàstia estètica, perquè no els agrada la forma o mida del seu nas, sigui per problemes congènits o causats per un traumatisme. També en aquells que vulguin aprofitar que s’han de fer una cirurgia funcional per fer-se algun retoc.

Clínica Rinològica Maria Colomé - Andorra 2

La Clínica Rinològica obre seu a Andorra per acostar-te als pacients que necessitin una rinoplàstia

La consulta està ubicada al Centre Mèdic Quirúrgic, a Escaldes-Engordany. Un espai modern i ben equipat, on la doctora atén els pacients personalment. Consulti, si ho desitja més detalls.

Clínica Rinològica Maria Colomé - Andorra

La Dra. Colomé ofereix un primer contacte online gratuït per a pacients d’estètica de nas. En aquest primer contacte es planifiquen els passos a seguir i es dóna orientació diagnòstica, per tenir-ho tot a punt per a la visita presencial al Centre Mèdic Quirúrgic.

A la visita presencial es fa l’anàlisi facial. A través d’un estudi fotogràfic, la Dra. Colomé dibuixa la futura forma del seu nas. Conjuntament amb el pacient, es valora i s’ajusta la forma fins a definir aquella que li agradaria més.

Clínica Rinològica Maria Colomé - Testimonis Resultats 2

A més a més, a través de l’endoscòpia valorem la forma interna del nas i possibles patologies que repercuteixen en la funció nasal –desviació de l’envà, pòlips, sinusitis– que després pot afectar en els resultats estètics. Forma i funció estan molt interrelacionades; no tenir en compte l’interior del nas pot fer que la rinoplàstia no sigui del tot satisfactòria.

Clínica Rinològica Maria Colomé - Tecnologia

Les visites online són també una oportunitat perquè la Dra. els pugui acompanyar de prop en tot el procés de la rinoplàstia estètica.

La Dra. Colomé va ser entrevistada per la revista andorrana Dona Secret, en obrir la seva consulta. Si vol, pot veure l’article des del següent enllaç.