Laboratori de la veu i l’oïda

La veu és l’única part del cos que ens representa de manera audible expressant el nostre nivell d’energia, personalitat, i la nostra habilitat artística. Per a qualsevol cantant, músic, actor, advocat, professor, mestre, locutor o presentador, la veu i l’oïda són essencials pel desenvolupament de la seva professió.

Quan es pateix una alteració en la veu pot sonar ronca, rasposa, aguda, o es poden produir canvis d’intensitat o de timbre. Aquests poden obeir a trastorns de la laringe o de les cavitats de ressonància i s’anomenen disfonies.

Les causes de disfonia poden ser diverses. La majoria no són greus i remeten en poc temps. Canvis més perllongats poden ser causats per un ús inadequat i excessiu de la veu, però també per reflux gastroesofàgic, per hàbits nocius com fumar, al·lèrgies, problemes de la glàndula tiroides, els trastorns neurològics o els traumes vocals i fins i tot un càncer.

Clínica Rinològica Maria Colomé - Laboratori de la veu i l'oïda

El Laboratori de la veu i l’oïda de la Clínica Rinològica Maria Colomé ofereix un servei especialitzat de diagnòstic i tractament de les patologies relacionades, de la mà de la Dra. Colomé i el seu equip.

El metge foniatre, juntament amb l’otorinolaringòleg, fa un estudi acurat. A més de la història mèdica, es realitza un examen instrumental i una anàlisi acústica de la veu, un estudi nasal, i de la capacitat pulmonar i auditiva.

Sol·liciti una primera visita pel Laboratori de la veu i l’oïda.

Posi’s en mans de professionals; confiï en l’equip de la Clínica Rinològica Maria Colomé i recuperi la seva salut nasal.