Laboratori de l’olfacte

L’olfacte és el més primitiu dels sentits i gràcies a ell podem dur a terme funcions tan essencials com l’alimentació o la sexualitat i procreació. Tot i això, els problemes de l’olfacte i del gust són sovint poc tinguts en compte, tot i la gran importància que aquest sentit té per a les persones.

La pèrdua parcial (hipòsmia) o total (anòsmia) de l’olfacte pot tenir conseqüències importants per la salut i el benestar de les persones, com les següents: mala alimentació o desnutrició; baix estímul sexual; baixa d’higiene o obsessió; tristesa, depressió i ansietat; pèrdua de relacions socials; perills domèstics i laborals.

Clínica Rinològica Maria Colomé - Laboratori de l'olfacte

Un 20% de persones són conscients que pateixen una alteració de l’olfacte. Un diagnòstic a temps pot ajudar a recuperar l’olfacte i el gust.

El Laboratori de l’olfacte de la Clínica Rinològica Maria Colomé ofereix un servei especialitzat de diagnòstic i tractament de les alteracions de l’olfacte i del gust, de la mà de la Dra. Colomé i el seu equip.

L’atenció de les patologies d’olfacte i gust poden retornar fins al 100% del sentit. Són molts els pacients que han recuperat el seu olfacte i gust gràcies a l’atenció i tractament rebuts a la Clínica Rinològica Maria Colomé.

Sol·liciti una primera visita pel Laboratori de l’olfacte.

Posi’s en mans de professionals; confiï en l’equip de la Clínica Rinològica Maria Colomé i recuperi la seva salut nasal.