Estic content perquè rendeixo més molts nivells

M.B.B. Home de 49 anys

Septoplàstia i Cirurgia de cornets

El pacient

Viag decidir operar-me a la Clínica Rinològica perquè el problema respiratori que tenia afectava molt a la meva qualitat de vida. Sóc cantant, i el meu problema nasal m’afectava la veu. A més, vaig perdre l’olfacte a causa d’un virus.

Un any després de l’operació he recuperat la respiració el 100%. Dormo molt bé, descanso, estic tranquil… m’ha millorat molt la veu, i quan vaig a córrer i a nedar em canso molt menys. Estic content perquè rendeixo més a molts nivells.

L’olfacte no l’he pogut recuperar completament, però la Dra. Colomé ja em va avisar que això podia passar. Tot i així, quan entro als llocs noto alguna cosa olfactivament parlant, encara que no identifiui què és exactament. Per a mi això és especialment important, perquè sóc invident.

M.B.B., home de 49 anys.

L’equip mèdic

El pacient presentava obstrucció nasal i pèrdua de l’olfacte deguda a un virus. Vam decidir fer una septoplàstia i obrir el sostre nasal, ja que l’òrgan olfactiu estava tancat i no podia estimular-se amb la respiració. Érem bastant pessimistes en quant a la recuperació de l’olfacte, però estem satisfets d’haver-li millorat la respiració i haver contribuit a millorar-li la qualitat de vida.