Testimoni

Tenia por, però l’experiència va ser molt bona

 X.B.P. Home de 32 anys

Rinoplàstia, Septoplàstia i Cirurgia de cornets amb radiofreqüència

El pacient

Als 13 anys vaig tenir un traumatisme nasal molt fort i el nas em va quedar molt malament, tant estèticament parlant com pel que fa al tema de la respiració. Vaig anar a diferents metges que em van aconsellar que m’esperés a créixer ja que el nas encara no estava format del tot. Així que van anar passant els anys i vaig deixar de donar-li importància al problema nasal que tenia.

Cap als 30 anys vaig començar a notar els efectes del traumatisme que vaig tenir. No respirava bé, feia esport i em cansava molt, a la nit feia apnees… Vaig començar a buscar informació per Internet i la veritat és que vaig quedar molt espantat, tot el que hi surt és el pitjor que et pot passar. Vaig parlar amb gent que s’havia operat del nas i m’animaven a fer-ho, deien que no me’n penediria, Però en canvi persones que no havien passat per l’experiència em deien que no, que m’ho pensés, que era una cirurgia complicada i perillosa.

Vaig seguir buscant i vaig trobar la Clínica Rinològica, em va agradar i vaig demanar hora de visita. Amb les explicacions de la Dra. Colomé vaig quedar molt content i vaig optar per operar-me. La Dra. Colomé no em va induir a canviar el meu nas, al contrari em va dir, què és el que vols? I conjuntament vam anar perfilant com seria. Ella va ser la meva guia i va respectar el que jo volia.

El més important per mi no era només el tema de la respiració, sinó que la part estètica fos el menys agressiva possible, que no hi hagués un impacte molt bèstia a la meva cara. Que quedés natural. Jo volia tornar a tenir el nas que tenia abans del traumatisme.

Testimonis | Clínica Rinològica MariColomé
Testimonis | Clínica Rinològica MariColomé

Tenia por, però l’experiència va ser molt bona. L’operació molt bé, no em vaig enterar de res, va ser molt ràpid. Del postoperatori he de dir que no vaig tenir dolor, no sé com va ser amb la resta de pacients, però jo no vaig tenir dolor, diria que tenia molèsties, estava aixafat, però no vaig tenir dolor. Recordo una mica de mal en el destamponament, però va ser molt ràpid. A partir d’aquí si ja estava content amb com havia anat tot, encara ho estava més, començava a veure resultats, a notar que respirava millor i a veure el nas que jo volia. Per mi ha estat tan bona l’experiència que he oblidat l’experiència de les parts dolentes.

A dia d’avui a nivell estètic estic molt content. Miro les fotografies d’abans del traumatisme i em veig igual. Hem aconseguit el que jo buscava. Pel que fa al tema funcional també molt bé, respiro perfecte, faig esport i no em canso.

La Clínica molt bé, estic content d’haver-me operat aquí. Vaig estar molt ben tractat en tot moment. També vaig fer acupuntura, unes 5 o 6 sessions, i la veritat és que em va ajudar bastant, sobretot el principi que és quan ho notava més.

L’únic aspecte negatiu que destacaria és el temps d’esperar perquè la Dra. Colomé t’atengui. És l’únic aspecte negatiu que podria destacar, la resta tot perfecte. La meva experiència ha estat molt bona.

X.B.P., home de 32 anys

Testimonis | Clínica Rinològica MariColomé

L’equip mèdic

En aquest cas vam realitzar una rinoseptoplàstia per tècnica tancada extirpant una petita gepa i afinant una mica la punta. La part funcional es va resoldre amb una septoplàstia i una cirurgia de cornets per radiofreqüència molt conservadora. El repte era aconseguir la forma del nas que el pacient tenia abans de patir el traumatisme. L’acupuntura, un cop més, va minimitzar el postoperatori, disminuïnt la inflamació, el sagnat i el dolor.

Casos | Clínica Rinològica MariColomé
Clínica Rinològica MariColomé