Testimoni

S’ha complert tot el que desitjava amb l’operació

A.S.C. Dona de 25 anys

Rinoplàstia, Septoplàstia i Cirurgia de cornets

El pacient

Des de l’adolescència que tenia molt complexe amb el meu nas. M’afectava l’autoestima, la seguretat en mi mateixa. Mai em deixava fer fotos. Quan anava a l’escola em feien comentaris, i això em va marcar. Per culpa del meu nas no veia les coses boniques que tenia.

Sé molt bé què esperava de l’operació: volia sentir-me més segura, augmentar la meva autoestima i sentir-me millor amb mi mateixa. Em feia por el resultat, però no el quiròfan.

Volia un nas natural, que la gent no s’adonés que m’havia operat. No volia un nas tort, ni que es veiessin els forats del nas.

La primera impressió que em va donar la Dra. Colomé em va agradar molt. Quan vaig venir a visitar-me tenia clar que volia fer-me l’operació estètica, però no havia pensat mai que també m’hagués de fer la part funcional.

Jo pensava que respirava bé, però resulta que no, tinc el tabic molt desviat. Així que vaig aprofitar la mateixa intervenció per fer-me la part estètica i la funcional.

No vaig dir a ningú que m’operava, només a una amiga. No estava nerviosa, estava emocionada pel que significava per a mi aquesta operació. Vaig estar més nerviosa el dia de la visita preoperatòria que el dia de l’operació.

Durant l’operació no em vaig assabentar de res. Quan em vaig despertar de l’anestèsia el primer que vaig veure va ser a la Dra. Colomé, això em va donar molta seguretat. Em va dir que tot havia anat bé, em vaig sentir segura al seu costat.

Testimonis | Clínica Rinològica MariColomé
Testimonis | Clínica Rinològica MariColomé

Quan vaig arribar a l’habitació i em vaig mirar al mirall no va ser tant com em pensava. M’havien dit que seria pitjor i quan em vaig veure no em vaig espantar, em vaig veure bé.

Els tres dies amb els taps van ser molt difícils per mi, tot ho havia de fer per la boca i m’agobiava. Quan la Dra. Colomé em va treure els taps vaig veure la llum, quin “alivio”.

El mateix dia em va ensenyar com estava el nas i em va encantar com era, tot i que estava inflamat, a mi el resultat ja m’agradava. Estava emocionada.

Tothom em diu que estic guapíssima. Fins i tot la gent que no sap que m’he operat em diu que estic molt guapa. M’han arribat a preguntar si m’he canviat el cabell.

Jo estic molt contenta. Ha augmentat la confiança en mi mateixa, l’autoestima… tot el tema psicològic m’ha millorat molt. Jo m’ho noto i els altres també. S’ha complert tot el que desitjava amb l’operació. Tant els resultats estètics, com els funcionals i personals.

Molta gent em diu que he estat molt atrevida en operar-me el nas, però la gent no sap el que per mi significava.

Tot ha estat millor del que jo m’imaginava i si tornés a néixer i tingués el mateix problema ho tornaria fer, i segur que ho faria aquí amb la Dra. Colomé i el seu equip.

A.S.C. Dona de 25 anys

Testimonis | Clínica Rinològica MariColomé
Testimonis | Clínica Rinològica MariColomé

L’equip mèdic

En aquest cas es va practicar una rinoplàstia estètica i funcional, una septoplàstia i una cirurgia de cornets inferiors.

La cirurgia va resultar difícil perquè la pacient tenia uns ossos curts i gruixuts, cosa que podia provocar certa inestabilitat i que no es tanqués bé el dors. Vam resoldre el problema amb un empelt de la mateixa pacient, al qual vam donar forma de piràmide cartilaginosa.

Haurem d’estar atents a una possible fibrosi degut al gruix de la pell de la punta del nas. El tractament amb acupuntura en aquest cas ens ha ajudat.

Els resultats són molt positius, tot i que encara li falta més temps perquè el nas acabi de desinflamar-se.

Casos | Clínica Rinològica MariColomé
Clínica Rinològica MariColomé