PROBLEMES NASALS

Un mal funcionament del nas pot causar incomoditats i problemes de salut greus. Explorem cada cas des d’una perspectiva global: ens fixem en la persona com un tot, no només en els símptomes. És la millor manera de trobar solucions efectives.

Molts anys d’experiència en patologies nasals ens han demostrat que el nas és responsable de problemes de tot tipus: funcionals, psicològics i fins i tot socials. Per això a la Clínica Rinològica abordem cada cas des d’una perspectiva global, amb un equip multidisciplinari especialitzat en les patologies nasals i les seves conseqüències.

Pateix algun d’aquests problemes? Sabem com millorar-li la qualitat de vida, i la salut.

Fem exploracions exhaustives. Diagnostiquem acuradament. Determinem les solucions tenint en compte tots els factors rellevants.

Comptem amb tecnologia avançada i amb un equip professional de gran qualitat i de tracte excel·lent. Gaudim dels avantatges del Campus i del Centro Médico Teknon.

En molts casos es pot assolir un major nivell de benestar complementant la medicina convencional amb altres teràpies i especialitats sanitàries. Per això fem Medicina Integrativa: contemplem solucions més enllà de la cirurgia i la medicació.

Si té qualsevol dubte, posi’s en contacte amb nosaltres. L’atendrem amb molt de gust.

Sol·liciti ara la seva primera visita. Intentarem donar-li hora ràpidament.