Testimoni

Per mi tot ha estat molt senzill!

E.G.B. Dona de 42 anys

Rinoplàstia, Septoplàstia i Cirurgia de cornets amb radiofreqüència

La pacient

Diferents otorrinolaringòlegs m’havien comentat que m’havia d’operar, però jo tenia pànic al quiròfan i vaig anar deixant passar el temps. A més els metges que em van visitar no em transmetien massa confiança.

Quan els meus problemes respiratoris van empitjorar, el meu al·lergòleg em va recomanar la Dra. Colomé. Vaig anar a visitar-me a la Clínica Rinològica i en la mateixa visita vaig tenir clar que em volia operar i que volia que m’operès la Dra. Colomé. Em va transmetre confiança.

Com que m’havia d’operar de la part funcional vaig aprofitar per fer-me també la part estètica. La Dra. Colomé m’ho va explicar tot molt bé. Jo vaig explicar-li els meus neguits i què volia exactament. No volia un canvi radical, i la Dra. Colomé ho va entendre perfectament. No volia el típic nas operat. No volia canviar el meu aspecte, volia continuar sent jo, conservar la meva personalitat. La Dra. Colomé em va transmetre bones vibracions, tota l’explicació va ser molt normal, molt sincera. Per mi tot ha estat molt senzill!

Testimonis | Clínica Rinològica MariColomé
Testimonis | Clínica Rinològica MariColomé

El dia de l’operació tenia la típica por que se sent abans d’entrar a quiròfan, però estava bé. No vaig notar res! Tot va anar molt bé. Quan em vaig despertar també. Els següents dies després de l’operació, amb el tamponament, van anar millor del jo m’imaginava. De fet, tot va ser més fàcil del que m’imaginaca. Fins i tot el destamponament va ser menys dolorós del que pensava, i molt ràpid.

Al cap d’una setmana d’operar-me ja estava molt bé. Sense hematomes ni inflor, respirant cada dia millor, sentint olors… fantàstic!

L’acupuntura em va anar molt bé. Suposo que em va ajudar pel tema dels hematomes i per no tenir dolor, i també pel tema de la fibrosis a la punta del nas.

M’agrada com ha quedat la forma del meu nas, continuo sent jo, no m’ha canviat l’aspecte. Si ho hagués sabut, m’ho hauria fet abans.

Em sento molt ben tractada per tot l’equip. Estic contenta perquè em van escoltar, el canvi en el meu aspecte no es nota, i conservo la meva personalitat. Només volia corregir petites cosetes que no m’agradaven i ho vam aconseguir! Em reconec quan em miro al mirall.

E.G.B., dona de 42 anys

Testimonis | Clínica Rinològica MariColomé
Testimonis | Clínica Rinològica MariColomé

L’equip mèdic

El nas de l’E.G.B. tenia gepa i una pell gruixuda. La principal dificultat, però, era una punta amb cartílags alars i triangulars molt gruixuts i caiguda “en gota”. Vam practicar una rinoseptoplàstia per tècnica tancada i vam aconseguir suavitzar les faccions.

Casos | Clínica Rinològica MariColomé
Clínica Rinològica MariColomé