Testimoni

Ja puc fer-me fotos de perfil

C.B.B. Dona

Rinoplàstia, septoplàstia i cirurgia de cornets amb radiofreqüència

El pacient

Fa 4 anys un altre doctor em va operar de les cordes vocals perquè sempre em quedava afònica. Però després de l’operació i de la rehabilitació seguia quedant-me afònica. El meu doctor em va dir que potser el nas podia tenir-hi alguna relació.

A part de tot això, jo sempre havia tingut una mica de complexe perquè el meu nas era gran, l’os sobresortia bastant, de perfil no m’agradava gens i no em deixava fer fotos.

Sempre havia tingut una mica de por a operar-me. Una amiga em va dir que un amic seu s’havia operat del nas a la Clínica Rinològica. Vaig parlar personalment amb ell i em va dir que tot perfecte, que em posés en mans de la Dra. Colomé.

A la primera visita, la Dra. Colomé em va dir que m’havia d’operar perquè funcionalment el meu nas no responia com havia de respondre. I li vaig comentar d’aprofitar l’operació per fer la part estètica. Així “mato dos pájaros de un tiro”.

Clínica Rinològica MariColomé
Testimonis | Clínica Rinològica MariColomé

La doctora va ser molt clara. Em va donar molta tranquil·litat. Em va dir que milloraria el meu aspecte però que conservaria la meva essència, la meva naturalitat, buscant un nas harmònic amb la meva cara. Aquesta era la por que tenia, que no em quedés un nas natural. Jo sabia que pitjor del que estava no podia estar però sempre hi havia la por de dir, com quedaré?, m’agradaré o no m’agradaré?

I la veritat és que perfecte. M’ha quedat un nas súper natural. Estic molt contenta. Ara m’agrada molt el meu nas!

Durant el postoperatori vaig fer acupuntura i la veritat és que molt bé. Ja n’havia fet anteriorment. Amb l’acupuntura vaig millorar molt ràpid, als 2 dies ja havia millorat moltíssim, un miracle quasi bé! A més em relaxava molt.

Ara m’agradaria fer-me un retoc, millorar-lo una mica més. Així que d’aquí un any faré un petit retoc tot i que la meva mare i les meves amigues diuen que no cal, que he quedat perfecte.

La Dra. Colomé també considera que el resultat és molt bo, però diu que és molt important que jo estigui satisfeta. Així que probablement després de l’estiu em faré un petit retoc, és molt poca cosa el que vull tocar.

A dia d’avui ja no tinc complexe, ja puc fer-me fotos de perfil. Realment estic molt contenta amb el resultat.

La part funcional bé. Jo m’ho noto una mica ressec, però encara no tinc l’alta definitiva. Però estic molt millor que abans. Noto el nas més obert. Descanso millor, abans tenia dolors a les cervicals, ara ja no les noto. M’aixeco al matí havent descansat.

C.B.B., dona de 26 anys

Testimonis | Clínica Rinològica MariColomé
Testimonis | Clínica Rinològica MariColomé

L’equip mèdic

En aquest cas vam fer rinoplàstia estètica i funcional, septoplàstia i cirurgia de cornets amb radiofreqüència.

La pacient tenia una punta excessivament projectada amb un perfil gens harmònic. Un dels reptes era mantenir la seva expressió, que tenia molta personalitat.

Ens agrada molt el resultat aconseguit, tot i que ella vol sotmetre’s a un retoc perquè li agradaria baixar una mica l’angle nasofrontal i fer una punta més “respingona”.

Testimonis | Clínica Rinològica MariColomé
Testimonis | Clínica Rinològica MariColomé