Testimoni

És fabulós

 J.R.N. Home de 34 anys

Rinoplàstia, Septoplàstia i Cirurgia de cornets amb radiofreqüència

El pacient

Jo havia de solucionar com fos el meu problema respiratori. A part de l’obstrucció nasal, tenia rinitis al·lèrgica, amb la qual cosa encara respirava pitjor i roncava més. A més, practico esport i no poder respirar correctament m’afectava molt.

La part estètica era un tema secundari, però ja que havia d’operar-me, vaig aprofitar per solucionar dos problemes de cop.

Vaig escollir la Clínica Rinològica perquè el Centro Médico Teknon em transmet molta confiança.

El tracte que he rebut a la Clínica ha estat excel·lent. Tot està molt ben protocol·litzat, les proves, les visites… i això m’agrada. Tot ha estat molt fàcil. La informació que es dóna en el Consentiment Informat i en la visita operatòria és clara i amb el vocabulari adaptat per a que els “no experts en la matèria” ho entenguem.

El resultat de l’operació ha estat fantàstic. Vaig fer-me el tractament postoperatori amb acupuntura i als tres dies ja podia respirar, va ser una sensació estranya per a mi, feia molts anys que no podia respirar per les dues fosses nasals.

Testimonis | Clínica Rinològica MariColomé
Testimonis | Clínica Rinològica MariColomé

Abans d’operar-me em constipava sovint i roncava. Actualment ja no ronco, respiro perfectament i quasi bé no em constipo. És fabulós.

Els Tallers d’Oxigenació m’han ajudat moltíssim com a rehabilitació postoperatòria. M’han fet ser conscient de la meva respiració i actualment aplico el que he après al meu dia a dia.

De la part estètica n’estic també molt content, continuo sent jo, em reconec en el mirall. Quasi bé no noto el canvi, però em veig molt millor. Les meves companyes de feina diuen que he millorat i jo n’estic content.

Com que porto un ritme de vida bastant intens i vaig bastant estressat, abans de fer-me l’operació vaig fer-me l’Estudi de Qualitat de Vida (és com passar la ITV!). Em va ajudar molt a conèixer-me millor, a ser conscient de com sóc i intentar portar una vida més tranquil·la.

Ho recomanaria a tothom!

J.R.N., home de 34 anys

Testimonis | Clínica Rinològica MariColomé
Testimonis | Clínica Rinològica MariColomé

L’equip mèdic

La piràmide del pacient presentava rinomegàlia, laterorrinea i nas a tensió. A nivell de les fosses nasals s’observa una dismòrfia septal amb compromís posterior associat a una hipertròfia als dos cornets inferiors. Això li ocasionava una mala ventilació tubàrica, que lo ocasionava obturacions constants a les orelles.

Vam realitzar una septoplàstia i cirurgia de cornets amb la tècnica de radiofreqüència, que ens va ajudar a reduir i modelar els cornets sense agressivitat.

Casos | Clínica Rinològica MariColomé
Clínica Rinològica MariColomé