En mans expertes

Cirurgia estètica de nas en mans d’especialistes en l’òrgan nasal. Rebrà una atenció mèdica i humana excel·lent en un entorn de qualitat i confort.

Busquem la seva satisfacció com a pacient, i la nostra com a professionals. Treballem perquè després de l’operació vostè s’agradi més i alhora mantingui el seu estil i la seva personalitat. Ens assegurem que el seu nas conservi o millori totes les funcionalitats.

 1. En mans de cirurgians rinòlegs

  L’operació estètica nasal (rinoplàstia estètica) és més complexa que altres cirurgies plàstiques perquè el nas té unes funcions vitals que cal mantenir intactes. A la Clínica Rinològica, totes les operacions van a càrrec de cirurgians rinòlegs, que dominen tant els aspectes estètics del nas com la seva complexitat funcional. Això ens diferencia de molts centres de cirurgia plàstica.

  En tota operació estètica:

  • busquem una naturalitat estètica i harmònica amb la resta de la cara, tenint molt en compte la personalitat i l’estil de cada pacient. Ens allunyem del clàssic aspecte de nas operat.
  • vetllem perquè el nas mantingui:
   • la sensibilitat de la pell
   • el moviment (evitem la rigidesa que caracteritza molts nassos operats)
   • una bona funció respiratòria
   • l’olfacte i el gust
   • la funció del llacrimal

  Quan la rinoplàstia estètica va a càrrec de cirurgians rinòlegs, s’eviten problemes físics i psicològics importants.

 2. Sense cicatrius

  Molts centres apliquen tècniques quirúrgiques obertes, deixant cicatrius externes discretes, però visibles. A la Clínica Rinològica apliquem cirurgia tancada per tal que la cicatriu quedi dins del nas i no es vegi. Si cal fer una cirurgia oberta, camuflem la cicatriu en un plec de la pell.

  El nostre objectiu és fer el mínim per aconseguir el màxim. Moltes vegades, amb un petit retoc quirúrgic es pot aconseguir una gran millora estètica.

 3. Amb suport psicològic, quan cal

  Hi ha qui es vol operar però sent pànic d’entrar a quiròfan, li fa respecte haver de dur el nas taponat, o té por de no agradar-se després de l’operació.

  L’equip de psicòlegs i terapeutes de la Clínica Rinològica li sabrà donar eines per vèncer aquests sentiments i poder viure la cirurgia amb la màxima tranquil·litat i il·lusió.

 4. Un tracte excel·lent en un entorn confortable

  Sabem que la seva tranquil·litat i satisfacció depenen de la bona comunicació amb els metges. Per això l’escoltem atentament, li expliquem tots els detalls que calgui i li resolem tots els dubtes que tingui.

  Volem que se senti còmode. A la Clínica Rinològica gaudirà del confort i els avantatges del Campus i del Centro Médico Teknon. Estarà en bones mans, des de la primera visita i fins l’alta mèdica.

Vol saber què diuen els pacients que s’han operat a la Clínica Rinològica? Pacients i cirurgians expliquen els seus testimonis.

Vol operar-se? Té dubtes? Sol·liciti ara la seva primera visita i en parlem tranquil·lament.