Testimoni

Em reconec, sóc jo mateixa

E.R.M. Dona de 32 anys

Cirurgia estètica i funcional

El pacient

Vaig venir perquè feia temps que no respirava bé. A més el meu marit té molt bon olfacte, i jo no notava cap olor. També faig esport i notava que m’ofegava molt.

Era la primera vegada que em visitava amb un otorrinolaringòleg. Vaig buscar pel web de Teknon, vaig buscar per Internet, vaig mirar el web de la Clínica Rinològica i de tot el que vaig veure, el que més em va agradar va ser la filosofia de la Dra Colomé i el seu equip. Vaig demanar hora i em va visitar la Dra. Colomé.

La Dra. Colomé em va fer l’exploració i les proves, i em va dir que era un tema del tabic i que m’havia d’operar. Pel que fa al tema estètic, jo no m’hagués fet l’operació únicament pel tema estètic, però al proposar-m’ho m’ho vaig plantejar i ja que havia d’entrar a quiròfan, vaig pensar que per què no fer-me les dues coses.

Em vaig operar dijous passat, tot just fa una setmana.

La meva família, el meu marit i jo estem molt contents amb tota la informació que ens han donat. La Dra. Colomé ha estat molt atenta en tot moment.

Vaig mirar un vídeo de l’operació per Internet per veure com seria. El que em feia por era l’anestèsia general. La Dra. Colomé em va explicar que no seria una anestèsia molt profunda i que de seguida em despertaria, i així va ser. Pel que fa a la part estètica, em preocupava com quedaria. La Dra. Colomé m’ho va explicar en detall però sempre et queda la incògnita.

Clínica Rinològica MariColomé
Testimonis | Clínica Rinològica MariColomé

Pensava que seria més aparatós. Tothom diu que t’infles, que et surten molts blaus… però tot ha estat menys del que m’esperava.

He tingut un post operatori molt bo. Els 4 dies amb el tamponament no són dolorosos, és com si estiguessis súper constipat, se’t tapen les orelles, i has de respirar per la boca. És més aviat molest, però no dolorós. En treure els taps impressiona una mica, però m’ho esperava pitjor. Fa impressió, però res més.

Ara fa una setmana que em vaig operar. No tinc mal. Estic contenta perquè m’estic recuperant molt ràpid. La Dra. Colomé em va recomanar fer també alguna sessió d’acupuntura i la veritat és que m’ha baixat la inflamació i els blaus molt ràpid. A mi m’ha anat molt bé.

El resultat estètic m’agrada molt, hem fet els canvis mínims, em reconec, sóc jo mateixa i no una altra persona. Pel que fa al resultat funcional noto la diferència pel que fa al tema de la respiració. Noto com entra molt d’aire pel nas. Abans tenia una obstrucció severa, era com si sempre estigués constipada.

En definitiva estic molt contenta amb tots els resultats. I molt satisfeta amb la informació de la doctora i de tot l’equip.

E.R.M., dona de 32 anys

Testimonis | Clínica Rinològica MariColomé
Testimonis | Clínica Rinològica MariColomé

L’equip mèdic

Vàrem practicar rinoplàstia estètica i funcional, septoplàstia i cirurgia de cornets amb radiofreqüència.

Les fotografies d’aquest cas són d’una setmana després de la intervenció, havent fet tractament postquirúrgic amb acupuntura. S’observa la cara amb certa tibantor per la infamació.

Hem volgut mostrar els resultats recents perquè es pugui apreciar com està el nas i la resta de la cara una setmana després de la cirurgia. Cal dir també que aquesta pacient té una pell molt fina i blanca, amb més fragilitat capilar que una persona de pell morena.

La mica de blau i la inflamació que s’observa van desaparèixer en pocs dies.

Testimonis | Clínica Rinològica MariColomé
Testimonis | Clínica Rinològica MariColomé