RINOPLÀSTIA

CIRURGIA ESTÈTICA DE NAS

Harmonitzem el nas amb la resta de la cara tenint en compte la personalitat i la bellesa de cada persona. Ens assegurem que totes les funcions de l’òrgan nasal es mantenen, o milloren. 

Busquem naturalitat en la bellesa dels pacients. Combinem el coneixement profund de l’òrgan nasal i les tècniques quirúrgiques amb la sensibilitat per veure quina forma i dimensió del nas és la més adequada per a cada persona. Combinem rigorositat mèdica amb sensibilitat artística.

Els nassos perfectes, en termes absoluts, no existeixen. No hi ha dues persones iguals. Ni dues cares idèntiques. Cada nas és diferent, i els nassos operats han de mantenir aquesta individualitat.

En mans expertes

Els cirurgians rinòlegs, especialistes en l’òrgan nasal, són els més indicats per a realitzar una rinoplàstia estètica. L’atendrem en un entorn de gran qualitat mèdica, tecnològica i humana.

Testimonis

Pacients i metges expliquen casos concrets: reptes i satisfaccions de la cirurgia nasal.

En una única intervenció, es pot combinar una rinoplàstia estètica (cirurgia estètica de nas) amb altres tècniques quirúrgiques per solucionar problemes d’obstrucció nasal.

Tota operació de nas es fa seguint uns protocols de qualitat i seguretat rigorosos, des del preoperatori fins a l’alta mèdica.

Sol·liciti ara la seva primera visita

Vol fer un canvi en la seva imatge i busca professionalitat?

Té problemes nasals i vol una atenció integral i de confiança?

Som un equip de professionals amb més de 20 anys d’experiència

Oferim una atenció personalitzada i la tecnologia més innovadora