AL C.M. TEKNON

LA DRA. COLOMÉ

La Dra. Colomé opera i realitza consultoria de cirurgia rinològica al Centro Médico Teknon, on és la responsable de la Unitat d’Obstrucció Respiratòria Nasal, que dona resposta integral als problemes d’obstrucció nasal, amb el suport de professionals del Campus Teknon de totes les àrees relacionades amb la unitat respiratòria. 

Clínica Rinològica Maria Colomé
Clínica Rinològica Maria Colomé

El Centro Médico Teknon és conegut per l’alta qualitat del seu servei mèdic i assistencial. La combinació de la millor tecnologia amb l’atenció personalitzada d’excel·lència l’ha convertit en un dels hospitals líders a Espanya.

Els pacients de la Clínica Rinològica Maria Colomé gaudeixen de tots els serveis i equipaments del Centro Médico Teknon.

Centre acreditat a nivell internacional

El Centro Médico Teknon disposa de l’acreditació americana Joint Commission Internacional i de l’acreditació de centres d’atenció hospitalària aguda de la Generalitat de Catalunya. És un dels pocs centres espanyols amb les dues distincions.

Equipament mèdic excepcional

Més de 400 especialistes treballant amb la tecnologia més avançada:

  • 20 quiròfans totalment equipats
  • Unitat de Cures Intensives
  • serveis de diagnòstic d’última tecnologia (com aparells de Resonància Magnètica oberts)
  • laboratori
  • servei d’urgències 24 hores al dia, 365 dies l’any

 

Confort en els espais i en el tracte

Un bon entorn i un bon tracte faciliten la recuperació dels pacients. El Centro Médico Teknon disposa de 300 habitacions individuals amb TV i climatització individualitzada, i 19 suites confortables i lluminoses.

Rebrà una atenció professional personalitzada en tot moment, des de l’ingrés fins a l’alta.

 

Club Teknon

El Club Teknon ofereix als seus pacients privats un tracte exclusiu, agradable i personalitzat. També poden disposar, si cal, d’un assistent personal en l’idioma que necessitin. Durant l’ingrés, els acompanyants del pacient també poden gaudir dels serveis del club.

Si té qualsevol dubte, posi’s en contacte amb nosaltres. L’atendrem amb molt de gust.